Izrael zažíva najsilnejšiu vlnu NAPRIEK alebo VĎAKA (?) očkovaniu
10 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

Chráni vôbec očkovanie vakcínami mRNA? Môže tomu ešte niekto veriť vzhľadom na to, čo sa deje v Izraeli? Lockdowny, rúška, zatvorenie škôl, obchodov alebo úradov a od decembra 2020 očkovanie, očkovanie, očkovanie... To všetko viedlo k tomu, že ďalšia vlna je ešte väčšia ako tá predchádzajúca, píše tkp.at.

Obvyklou reakciou je robiť viac toho, čo už nefunguje

Izrael sa vždy snažil vystupovať ako „vzorný žiak“, či už ide o lockdowny, rúška, uzavretie a aj pri očkovaní. A po každom poklese vlny nasleduje ďalší vzostup. Obvyklou reakciou je robiť viac toho, čo už nefunguje. 

„Flurona“ – dvojitá nákaza koronavírusom a chrípkou súčasne: Už je v TÝCHTO krajinách. Ide o NOVÝ vírus?
Izrael vyvolal vo svete veľký rozruch po objavení „Flurony" – dvojnákazy koronavírusom a chrípkou súčasne. Dvojitá infekcia sa už zistila aj v ďalších krajinách. V kombinácii s chrípkou je Omikron, aj Delta, informuje... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

V súčasnosti sa očkuje už štvrtou dávkou. Opakované podávanie patogénu vedie k desenzibilizácii naň, čo sa deje napríklad pri alergiách. Nepretržité podávanie tej istej génovej terapie vedie k desenzibilizácii, imunitný systém je naučený ignorovať koronavírusy tak dlho, ako je to len možné.

Porovnanie s Palestínou ukazuje, aký je rozdiel v miere očkovania.

Screenshot Our World in Data | Graf
Jeden z popredných izraelských vedcov, profesor Eyal Shahar, o situácii hovorí:  „Keby svet pred dvoma rokmi počul o súčasnej miere hospitalizácie a úmrtnosti na Omikron, nebolo by to zaujímavé a Omikron by bol klasifikovaný len ako ďalší slabý kmeň chrípky. Teraz sme však v hlbokej psychóze. Úplné šialenstvo,“ – cituje profesora tkp.at.

(Medzititulok red. HD.)

Nie je to všeliek! Varovanie pred klamlivými nádejami z plošného povinného očkovania
Medzi liberálmi v Nemecku sa stupňuje skepsa voči povinnému celoplošnému očkovaniu. Hovorí sa o klamlivých nádejách a uvažuje sa o alternatívnych návrhoch v boji proti COVIDu, píše epochtimes.de. Šéf bádensko-württemberskej FDP Michael Theurer... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.