Ruky preč od zneužívania údajov z národného registra očkovania! Šikana zo strany štátu
07 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

Bádensko-württemberský splnomocnenec pre ochranu údajov Stefan Brink naliehavo varuje pred priveľkým prístupom štátu k zdravotným údajom a pred zavedením národného registra očkovania, informuje epochtimes.de.

Šikana zo strany štátu

„Dávajte si pozor na národné registre a dajte ruky preč od zneužívania údajov!," - povedal Stefan Brink pre nemecký časopis Der Spiegel. Už teraz mnohí ľudia vyšli do ulíc, pretože mali pocit, že ich štát šikanuje.

Štvrtá dávka vakcíny ZLYHÁVA - prvé údaje z Izraela
Ani štvrté očkovanie nezabezpečuje dlhodobú účinnosť proti COVIDu. Ukazujú to prvé výsledky štúdie z Izraela. Hoci po druhom "posilňovači", celkovo štvrtej dávky vakcíny mRNA, hladiny protilátok nakrátko stúpnu, rýchlo opäť klesnú, píše Waldo Holz... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Evidovanie údajov bez súhlasu dotknutých

Dôvera v štát by mohla ďalej klesať, ak by sa podnikli „unáhlené kroky". „Chcieť centrálne evidovať stav očkovania bez súhlasu dotknutých osôb a prípadne na základe toho ukladať pokuty, je fantázia, ktorá môže mať negatívny vplyv na očkovanie," - vyhlásil Brink.

Register nie je založený na dobrovoľnosti

Okrem toho v prípade registra, ktorý nie je založený na dobrovoľnosti, by správny orgán musel najprv starostlivo zhromaždiť existujúce údaje o očkovaní, napríklad od Združení lekárov, ktorí majú zmluvu so zdravotnou poisťovňou, či od očkovacích centier.

Omikron je u 2- až 3-krát OČKOVANÝCH takmer 4-krát infekčnejší ako Delta
Objavujú sa aj štúdie, ktoré skúmajú výskyt infekcií Omikronom v rôznych prostrediach a v porovnaní s predchádzajúcimi variantmi. Teraz je isté, že priebeh ochorenia Omikronom je oveľa neškodnejší než v prípade všetkých predchádzajúcich variantov.... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Stuttgartský splnomocnenec pre ochranu údajov tiež poukázal na to, že národný register očkovania by mohol plniť svoj účel len vtedy, ak by boli registre obyvateľstva centralizované, alebo centrálne porovnávané v rovnakom čase. Takýto krok by bol v Nemecku z historických dôvodov veľmi zdĺhavý.

A aký plán má minister?

Nemecký spolkový minister zdravotníctva Karl Lauterbach (SPD) nedávno vyhlásil, že by sa chcel pri povinnom očkovaní zaobísť bez novej registračnej štruktúry. Ďalší nemeckí vedúci politici z SPD a CDU/CSU naproti tomu považujú v prípade zavedenia povinného očkovania register za nevyhnutný krok, dodáva epochtimes.de.

(Medzititulky red. HD.)

Prečo Twitter zablokoval účet vynálezcu mRNA vakcíny? (VIDEO)
Twitter zablokoval účet molekulárneho biológa Dr. Roberta Maloneho, ktorý kritizoval očkovaciu kampaň americkej vlády, informuje epochtimes.de. Twitter pozastavil účet virológa a molekulárneho biológa Dr. Roberta Maloneho. Malone je jedným z... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete 0pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.