Mal by minister zdravotníctva po návrate zo žúrky v Ománe odstúpiť? Slováci v tom majú jasno
02 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Je to hrdina! Vivat! či Malo by ho tam voľačo zožrať! Aj toto si myslia Slováci o ministrovi zdravotníctva. Médiami sa nedávno prevalila informácia, že minister Vladimír Lengvarský odletel na dovolenku do Ománu. Táto informácia pobúrila nielen slovenskú verejnosť ale aj politikov. Ako opozičných tak koaličných.

Mal by Lengvarský podľa vás po návrate zo žúrky v Ománe odstúpiť? Takúto jednoduchú otázku položil dnes líder SNS Andrej Danko svojim čitateľom na sociálnej sieti. A množstvo komentárov a názorov nedalo na seba dlho čakať. Tu sú niektoré z nich:

Nielen on, celá vláda!

Angelika by bola najradšej, keby sa už ani nevracal. Súhlasí s ňou Alžbetka. "Už včera bolo neskoro. A po ceste by mal vziať aj ten zvyšok odborníkov zo sebou.  Dal by najkrajší Novoročný dar Slovákom."

Milena: "Nielen on, nech už zmiznú všetci. Lebo namiesto Lengvarského tam dajú zasa rovnakého alebo ešte väčšieho hňupa."

Annamária: "Tak sa všetci boja vírusu, a pritom chodia na dovolenky....takže o čom to je ?? Ked je to také nebezpečné ako tvrdí dotyčný, tak nevyjdem ani za roh domu."

Reakcie opozície na prejav prezidentky: TOTO sa jej bude čítať ťažko
Ako každý rok, tak aj teraz sme si 1. januára vypočuli novoročný prejav prezidentky republiky. Najostrejšie reakcie naň prišli, samozrejme, zo strany opozície. Čo si o prejave Zuzany Čaputovej myslí Blaha, Pellegrini, Danko? Poslanec Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Viera: "Nie len on by mal odstúpiť, ale všetci. Keby mali v sebe aspoň štipku charakter, tak už by sme na Slovensku mali svätý pokoj."

Zuzana: "Jednoznačne odstúpiť aj z celou vládou."

Peter: "Samozrejme že mal...! Ale určite neodstúpi.... Však aj, vraj, Fica videli na dovolenke! A to je závažnejší zločin."

Je to hrdina!

Bohumil: "Nechápete to....on sa snaží o rýchlejšie premorenie Slovákov omicronom, tým chce zabezpečiť pre všetkých kolektívnu a trvalú prirodzenú imunitu. Je to hrdina! Vivat!"

Od nového roka lieky bez doplatkov? POZOR! Nie všetky a nie pre všetkých
Od Nového roka viaceré skupiny pacientov nebudú za lieky v lekárni doplácať. Má to však opäť niekoľko háčikov. Bez doplatku nebudú všetky lieky a tiež nie pre všetkých dôchodcov, píše portál dnes24.sk. Závisieť to bude od výšky ich príjmu. Uviedla... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Michal: "Odstúpiť... predstúpiť pred všetkých pokutovaných, pred gastro sektor, a tam im pozrieť do očí.. Guma zelená odporná, tam môžeš v kasárňach vyskakovať,,, každý by ho mal op..ť,a nakopať."

Ján: "Lengvarského by malo v Ománe niečo zožrať."

Tiež je len človek

A našli sa aj komentáre, ktoré s odstúpením ministra zdravotníctva nesúhlasia. Nie všetci sú za jedno s Dankom, a tak to má byť.

Mária: "Nie nemal by odstúpiť, práve že by mal odísť zo strany Olajno... takto ponížiť svojho strannika, veď aj on je len človek tiež potrebuje vypnúť aspoň na pár dní a hlavne aspoň na tie sviatky...Lengvarský by mal odísť z ich strany a vrátiť sa tam, kde pomáhal ľuďom do nemocnice...je to môj názor a je tiež len človek."

Takto TO vidia Maďari žijúci na Slovensku: hanebné a škandalózne
Opatrenie vlády, v rámci ktorého majú zdravotníkom v januárovej výplate vyplatiť odmenu 350 eur zaujalo aj Maďarov žijúcich na Slovensku. V denníku Paraméter publikovala svoj názor Füleki Hajnalka. Nápad považuje za vynikajúci, ale inak ide podľa... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Edit:  "Pán Danko, aj vy ste odstúpili, keď ste išli na dovolenku? Nie .. tak prečo tekéto otázky .. aj on je len človek, nie? Ako vy a ostatní, čo chodia na dovolenku .."

Ivana: "Cestovanie sa neodporúča...ak by bolo zakázané to už je iné...v tom je rozdiel."

Katuš: "Nie. Odstúpiť by ste mali Vy, pán plagiátor."

Bezpečnostný analytik Žitný trvá na tom, že generála zabili
Generál Milan Lučanský a bezpečnostný analytik Milan Žitný boli priatelia. Žitný bol medzi prvými, kto povedal, že Lučanského zabili. Dodnes na tom trvá. Prečo pochybuje bezpečnostný analytik Milan Žitný o tom, čo tvrdia kompetentní o smrti gen.... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.