Len 15-ročné dievča útočilo na zdravotníkov
01 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

Ešte v novembri prišli na covidové oddelenie nemocnice vo Svidníku príbuzní pacientky, ktorá tam zomrela. Portál pravda.sk informuje o dohre vtedajšieho útoku na zdravotníkov.

Vulgárne nadávky a vyhrážanie sa zabitím

Príbuzní 50-ročnej pacientky sa ešte koncom novembra vyviezli výťahom na covidové oddelenie nemocnice o Svidníku. Pri príchode boli hluční, agresívni, kopali do dverí. Personál častovali nadávkami a vyhrážkami zabitím.

Zdravotníci sa zo strachu ukryli v jednej z izieb. Zamestnanci nemocnice zavolali políciu. Kým však prišla, výtržníci už odišli.

Po očkovaní proti koronavírusu: 1 919 úmrtí a približne 200 000 nežiaducich účinkov (Susanne Ausicová)
Komentár Susanne Ausicovej (The Epoch Times) Myokarditída, trombóza, Guillainov-Barrého syndróm. Po očkovaní vakcínou proti COVIDu sa opakovane vyskytujú závažné vedľajšie účinky. Podľa najnovšej bezpečnostnej správy Inštitútu Paula Ehrlicha... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ako informovala hovorkyňa krajského policajného riaditeľstva v Prešove Jana Ligdayová, „prípadom sa začala polícia okamžite zaoberať. Vyšetrovanie tohto incidentu, ako aj získaná dôkazná situácia umožnila poverenému príslušníkovi Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Svidníku vzniesť obvinenie piatim osobám, a to za trestný čin násilia proti skupine obyvateľov spáchaného v súbehu s trestným činom výtržníctva.“

V Izraeli čoraz viac ľudí odmieta geneticky modifikovaný „booster“...  a ako sa z očkovaných stávajú neočkovaní
Komentár Peter F. Mayer Na mieste je otázka, či očkovanie vôbec funguje. Protesty sa stupňujú. Zdá sa, že Omikron sa teraz používa ako zámienka na zakrytie skutočnosti, že prípravky genetického inžinierstva schválené v EÚ nikdy nepriniesli to, čo... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Medzi útočníkmi len 15-ročná tínedžerka

Čo je však na celom prípade ešte viac zarážajúce, je, že medzi obvinenými sú nielen štyria občania z obce Havaj – traja muži vo veku 32, 21 a 18 rokov, ale aj len 15-ročná tínedžerka. V pätici bola aj 20-ročná žena zo Stropkova.

Podľa policajnej hovorkyne ak sa preukáže vina obvineným osobám, hrozí im trest odňatia slobody na 6 mesiacov až na 3 roky. U mladistvých osôb ide o polovičnú trestnú sadzbu, dodáva pravda.sk.

(Medzititulky red. HD.)

ŠTYRI dávky vakcíny za rok? Ochrana voči Omikronu po 10 týždňoch od očkovania klesá na 35 percent
Podľa najnovších údajov z Veľkej Británie môže ochrana proti Omikronu klesnúť až na 35 percent, a to už 10 týždňov po očkovaní vakcínou spoločnosti Pfizer, informuje idnes.cz. Štvrtá, piata a potom ďalšia... To podnietilo snahu, aby sa ľudia dali... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.