Je Česko z najhoršieho vonku?
28 | 12 | 2021 I Ján Papuga

V Česku pribudlo najmenej prípadov nákazy od konca októbra. Tempo  šírenia  sa  naďalej spomaľuje. O podrobnostiach dobrých správ od našich západných susedov informovala TA3.

Kým na Slovensku minister Matovič čaká na omikron variant vírusu a vyhráža sa zatváraním ľudí prostredníctvom lockdownu, z Česka počujeme dobré správy.

Koaličný poslanec z SaS tvrdo kritizuje opatrenia proti covidu
Marián Viskupič z SaS stupňuje svoju kritiku voči vláde a jej riadeniu pandémie. Isto, ako ekonóm má na skazonosné opatrenia úplne iný názor. Neraz sa však jeho názory blížia názorom opozície, ba sú s nimi totožné. Najnovšie zverejnil status o... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ján Papuga

V Českej republike pribudlo v pondelok 6850 potvrdených prípadov nákazy koronavírusom, čo je o pätinu menej než pred týždňom a najmenej za pracovný deň od konca októbra. Vyplýva to z údajov českého ministerstva zdravotníctva. Tempo šírenia koronavírusu sa v Českej republike spomaľuje približne od konca novembra. 

Počet pacientov hospitalizovaných s covidom po poklese z posledných dní mierne stúpol. V českých nemocniciach je aktuálne 3505 infikovaných, čo je však o tretinu menej než pred týždňom.

V Česku o polnoci zo soboty na nedeľu skončil núdzový stav, ktorý vláda vyhlásila 26. novembra pre zhoršujúcu sa epidemickú sa situáciu. Reštaurácie, bary, diskotéky, kasína a obdobné prevádzky už nemusia zatvárať o 22.00 h.

Minister financií opäť ženie ľudí do radov. Ohrozí ich zdravie!
Exminister financií za stranu Smer - SD Ladislav Kamenický sa vyjadril na svojom facebookovom profile k Matovičovej prémii za očkovanie seniorov. Zvýraznil ho slovami: Matovičových 300/200 eur za zaočkovanie dopadne asi podobne ako očkovacia... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.