Minister financií opäť ženie ľudí do radov. Ohrozí ich zdravie!
28 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Exminister financií za stranu Smer - SD Ladislav Kamenický sa vyjadril na svojom facebookovom profile k Matovičovej prémii za očkovanie seniorov. Zvýraznil ho slovami:  Matovičových 300/200 eur za zaočkovanie dopadne asi podobne ako očkovacia lotéria - chaosom a naštvanými ľuďmi. Matovič opäť vyženie tisíce seniorov stáť do radov na poštu, aby si vybrali peniaze za poukaz. To, že sa tam môžu nakaziť, Matovičovi nevadí.

Podľa Kamenického Matovič opäť vymýšľa podmienky, ako niektorým seniorom peniaze nevyplatiť. Namiesto toho, aby peniaze previedol na bankový účet, dostanú poukážky, ktoré si budú musieť vymeniť na pošte za peniaze. Ženie ich do radov pred poštami, kde sa mnohí môžu nakaziť. Niektorí si peniaze ani nevyzdvihnú, lebo sa chránia a nechodia medzi ľudí. A kto si peniaze nevyzdvihne do 45 dní, viac ich neuvidí.

Politiku robí minister financií a premiér je len komentátorom, zhodnotil politickú situáciu v roku 2021 politilóg
Eduard Heger je len komentátorom toho, ako by chcel, aby to bolo. Hodnotí politickú situáciu na Slovensku v roku 2021 pre pre HNtelevíziu politológ Jozef Lenč. Za rok sa zmenil premiér, minister zdravotníctva a preskupili sa sily v parlamente. A... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Navyše Matovičov už tradičné zlý manažment spôsobil, že prísľub vyplatenia peňazí pred sviatkami sa ako vždy nesplní. Okrem toho Matovič, ktorý sa chváli, že obracia každé euro, vyhodí 2 milióny eur len na vytlačenie poukazov. Opäť rozhadzuje peniaze na hlúposti.

Babrák Matovič

„Matovič sa pri svojej ,daňovo-podvodovej revolúcii´ chválil, že už štátu bude na spracovanie daní a odvodov stačiť Excel. Dopadlo by to rovnako ako pri Matovičovej nefunkčnej apke, ktorá spôsobila chaos na hraniciach, rovnako ako pri očkovacej lotérii, ktorá nepriniesla nič, akurát niekoľko žalôb na štát a rovnako to dopadne pri týchto poukazoch: Chaosom a naštvanými ľuďmi,“ pripomína Kamenický Matovičove kauzy.

Namiesto boja s pandémiou, Matovič môže dosiahnuť presný opak - zvýši počet nakazených, hospitalizovaných seniorov, teda ďalšie obete tejto pandémie. „Je najvyšší čas nezaoberať sa Matovičovými chorými nápadmi, ale ho poslať tam kam patrí!“ uzatvára svoj text Kamenický.

ČO zamlčali pri veľkolepom rozdávaní odmien pre zdravotníkov
Odmeny pre zdravotníkov, ktoré im mali byť vyplatené vo výške 350 eur v januárovej výplate, nedostanú všetci. Dôvody sú rôzne. Ministerstvo zdravotníctva podľa SME dokonca dopredu počítalo s tým, že o peniaze nemusia požiadať všetci. Podľa... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.