Z Romanovho príbehu mrazí. Vakcína z neho urobila invalida
20 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Roman (53) z Lietavskej Lúčky bol zdravý muž v najlepších rokoch. Až kým kompletne neochrnul a skončil na ARO. Život sa mu radikálne zmenil potom, ako sa postavil do radu "zodpovedných." Diagnóza znela Guillain – Barrého syndróm. Z Romanovho príbehu mrazí. 

Príbeh muža, ktorý sa postavil do radu "zodpovených," spracoval portál Hlavné správy. 

Počas maľovania chodby zistil, že niečo sa s ním deje. Tŕpli mu končatiny, bolel chrbát, ale chodbu namaľoval. Lekár mu po návšteve predpísal podľa Romanových slov Flector a poslal ho domov. V noci sa ale jeho stav zhoršil a museli ho previesť do nemocnice. " Pri kráčaní necítil dotyk s podlahou, nedokázal rozoznať, či je studená, alebo teplá," píšu Hlavné správy. 

Až po prevoze do nemocnice oznámil Roman lekárom, že je očkovaný prvý dávkou Astra Zeneca. Po vyšetreniach mu potvrdili Guillain – Barrého syndróm, čo je zápalové ochorenie nervového systému, často sprevádzané obrnou. Romanov zdravotný stav sa zhoršoval zo dňa na deň a museli ho preložiť na JIS a hneď potom na ARO, kde Roman pobudol až 60 dní.

Prekvapivé, z čoho naberá expremiér energiu! Vysvetľuje Ján Krošlák
"Žije a naberá energiu zo zloby. Tak ho budem kritizovať. A aj opatrenia, ktoré sú tvorené len pár odborníkmi z oblasti zdravotníctva, bez účasti odborníkov z iných oblastí," odkazuje poslanec Ján Krošlák, ktorý donedávno patril k hnutiu Igora... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Po 100 dňoch v nemocnici na invalidný vozík 

„Keď som sa po zhruba tridsiatich dňoch prebral, mal som ešte nejaké halucinácie, zrejme z liekov. Ďalších tridsať dní som bol pri vedomí  – ležal som a nevedel som pohnúť ani malíčkom, vôbec som sa nemohol hýbať. Nedokázal som hýbať ani očami – musel som čakať, kým mi niekto vojde do zorného poľa,“ popísal Roman svoje pocity pre Hlavné správy.

Z ARO sa neskôr vrátil na JIS, potom na neurologické oddelenie a po viac, ako 100 dňoch sa vrátil domov, odkiaľ po mesiaci sa mu podarilo dostať na rehabilitáciu do Kováčovej, kde mu rovno pridelili invalidný vozík. Po 2 - 3 týždňoch v Kováčovej a cvičenia, cvičenia, cvičenia, sa mu podarilo z neho postaviť na barle, ale nikdy už chodiť normálne nebude. A nikdy nebude môcť viesť plnohodnotný život, ako bolo predtým, ako mu podali vakcínu od Astra Zeneca.

Zdá sa, že nikto u nás nevidí, že Západ hrá s Ukrajinou hru Monopoly
Myslí si niekto okrem našich rusofóbov, že Západ spasí Ukrajinu? Západ na ňu kašle. A všimli si to už všade okolo nás. Napríklad aj v Poľsku. Treba si počkať, či a kedy to pochopia aj naši podlízači pri moci. "Západné krajiny kritizovali... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Oficiálny verdikt lekárov

Roman má podľa portálu Hlavné správy oficiálny verdikt lekárov. "Vážne zdravotné problémy Romana Hudeca spôsobilo očkovanie proti covidu –  tak znie oficiálny verdikt lekárov," píšu. Závažné vedľajšie účinky sám nahlásil Štátnemu ústavu pre kontrolu liečiv (ŠÚKL), ale počas jeho hospitalizácie to urobila aj nemocnica.

Jeden z príbehov, jeden z mnohých. O tých ďalších tušíme, ale nevieme. A otázne je, prečo poškodení mlčia. Tí, ktorí ostali nažive. A prečo mlčia médiá. Alebo počuť iba to - buďte zodpovední...

Dag Daniš: Koniec vojenskej suverenity? Chystá sa dohoda o amerických vojenských základniach na Slovensku
Názor Daga Daniša (Postoj) Slovenské ministerstvá obrany a zahraničných vecí pripravujú dohodu so Spojenými štátmi, ktorá môže výrazným spôsobom obmedziť suverenitu Slovenska, upozorňuje vyštudovaný filozof a redaktor Dag Daniš. Americké... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.