Prekvapivé, z čoho naberá expremiér energiu! Vysvetľuje Ján Krošlák
19 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Žije a naberá energiu zo zloby. Tak ho budem kritizovať. A aj opatrenia, ktoré sú tvorené len pár odborníkmi z oblasti zdravotníctva, bez účasti odborníkov z iných oblastí," odkazuje poslanec Ján Krošlák, ktorý donedávno patril k hnutiu Igora Matoviča, ktorého dnes kritizuje.  

"Najviac mi vadí, že naše opatrenia nejdú ruka v ruke s tými, ktoré majú krajiny okolo nás. Na čo sa hráme? Sme iní?" Pýta sa.

Ján Krošlák reaguje na sociálnej sieti zrejme na "akcie", v rámci ktorých sa ho prívrženci hnutia OĽaNO snažili umlčať. Chceli, aby bol ticho, pokiaľ vie iba kritizovať a nemá žiadny iný názor.

"Veľa ľudí sa ma pýta, prečo len kritizujem a nedám nejaký názor na riešenia," píše, a preto sa rozhodol svoj názor prezentovať.

Kto je zaočkovaný, má mať slobodu vo svojom rozhodovaní

V prvej časti príspevku sa venuje očkovaným. "Môj názor - očkovanie je cesta. Kto je zaočkovaný, má mať slobodu vo svojom rozhodovaní, čiže lockdown pre zaočkovaných je čistý nezmysel. Zatvorené prevádzky, školy, športoviská, reštaurácie pre zaočkovaných je rarita v celej Európe. Sme jediní, výnimoční," vysvetľuje v príspevku.

Z. Čaputová komentovala zadržanie Fica a záchranárov. V jednom prípade ju to mrzí
Spôsob, ako boli políciou zadržaní zdravotní záchranári i poslanec Národnej rady SR a líder Smeru-SD Robert Fico, má byť podľa prezidentky Zuzany Čaputovej odbornou a nie politickou témou a postup polície má preveriť prokuratúra. Povedala to v... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Juraj Karas / TASR

Nezaočkovaní by mali preplatiť komplet náklady za hospitalizáciu

Krošlák by nezaočkovaných neterorizoval, ale dal by im preplatiť komplet náklady za hospitalizáciu len preto, lebo zaťažujú systém, aj keď majú zdarma vakcínu.

V druhej časti prezentoval svoj názor aj pre neočkovaných. "Treba navýšiť kapacity pre covid pacientov na 5 000, zabezpečiť a vyškoliť personál pre ďalšie vlny a už prestať riešiť covid v zmysle, že tu máme kolaps zdravotníctva," vysvetľuje. Krošlák si už želá normálny život, aj keď s covidom.

Matovič žije a naberá energiu zo zloby

V tretej časti krátkeho príspevku sa venoval práve expremiérovi Matovičovi. "Síce sa snaží, to mu nikto neupiera, ale s nikým sa neradí, strieľa od pásu, podľa toho, čo ho práve napadne a čo sa mu prisnije. Podľa mňa je úplne mimo a žije si vo svojom paralelnom svete. Pokiaľ mu aspoň 10 múdrych, skúsenych poradcov neodsúhlasí jeho nápady, tak by som bol ticho na jeho mieste, nič neprezentoval a tým pádom, samozrejme, nerobil zlobu," píše k Matovičovi.

V závere dodáva, že Matovič podľa neho žije a naberá energiu zo zloby. "Tak ho budem kritizovať. A aj opatrenia, ktoré sú tvorené len pár odborníkmi z oblasti zdravotníctva, bez účasti odborníkov z iných oblastí. Najviac mi vadí, že naše opatrenia nejdú ruka v ruke s tými, ktoré majú krajiny okolo nás. Načo sa hráme? Sme iní?" Pýta sa Ján Krošlák.

"Drobnosť" zo záhadne utajovaných stránok scenára "boja" jeho blahorodia proti "skorumpovanej mafii"
Bol to pre niekoho fakt blbý týždeň. Profesionálni luhári z mainstreamu nezvládli kauzu "Mečiarových amnestí" a korektný výklad paralelného rozhodnutia Súdneho dvora Európskej únie v súvislosti s nimi. Naopak, nepriamo na svetlo "božie" vyniesli... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.