Militarizácia logistiky očkovania plánovaná podľa Billa Gatesa? (Achim Baumann) (VIDEO)
14 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Achima Baumanna (Wochenblick)

Až 5 miliónom Rakúšanov hrozia pokuty za neuposlúchnutie „rozkazu“ nechať sa povinne zaočkovať

Už niekoľko mesiacov sa v Rakúsku, Nemecku, ale aj vo Švajčiarsku zvyšuje agresívna propaganda proti ľuďom, ktorí sú proti génovej terapii  prípravkami, označovanými ako vakcíny. Dochádza k masívnej eskalácii cez opatrenia 2G (očkovaní, prekonaní), lockdowny pre neočkovaných a povinnosti očkovania, vrátane finančných trestov až po prísne sankcie - trest odňatia slobody. Týka sa to oveľa väčšieho množstva ľudí, než sa predpokladá.

Za masové očkovanie v čase pandémie zaplatíme vysokú cenu (Geert Vanden Bossche)
Názor Geerta Vandena Bosschea (The Epoch Times) Masové očkovanie proti koronavírusu v čase pandémie spôsobí globálnu katastrofu „epických rozmerov" Jeden z popredných svetových virológov a veľký zástanca očkovacích látok bije na poplach. Geert... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Masívny zásah voči neočkovaným

Začalo sa to masívnym zásahom proti neočkovaným. Príkladom je rektor Alpen-Adria-Universität Klagenfurt Oliver Vitouch, ktorý povedal neočkovaným študentom, že nemajú čo robiť na vysokých školách.

Okrem to toho sa v médiách úmyselne šíria správy, že na oddeleniach intenzívnej starostlivosti, ale aj na iných sa musia starať takmer len o neočkované osoby s COVIDom. Počty očkovaných akosi miznú, pravdepodobne preto, že ich podiel sa v nemocniciach neustále zvyšuje. Napríklad v Tirolsku nie sú hlásené žiadne ďalšie prípady hospitalizácie očkovaných pacientov.

Odpor ľudí nezlomí ani najsilnejší korona-režim
Názor Juliana Schernthanera Megademonštrácia ako epicentrun slobody. Celá Európa vzhliada na Viedeň. Tá ponúkla oslavu slobody Do ulíc Viedne vyšlo vyše 100 000 ľudí. Ukázali, že im záleží na slobode a základných právach. Vedia, že „sloboda", o... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Pre istotu zmenili definíciu zaočkovaných

Fakty hovoria za všetko. Medzitým sa zmenila aj definícia očkovaných. Za zaočkovaného sa teraz považuje len ten, kto dostal druhú dávku pred viac ako 14 a menej ako 180 dňami. Od konca novembra tak približne dva milióny ľudí náhle stratili status očkovaných. Výsledkom bolo, že počet očkovaných klesol celkovo približne o štvrtinu a ešte masívnejšie v skupine nad 60 rokov, a to z približne 70 na 47 percent!

V Rakúsku je 612 000 detí do 14 rokov, takže na základe nového zákona by sa povinné očkovanie vzťahovalo na 8,29 milióna osôb. Takže je tu približne 2,16 milióna ľudí, ktorí nie sú očkovaní, ale teraz budú k tomu donútení. K tomu treba pripočítať niečo vyše 3 milióny ľudí, ktorí sa budú musieť dať zaočkovať treťou dávkou vo februári.

Celkovo bude teda približne 5 miliónom ľudí zaslaný list s požiadavkou o povinné očkovanie!

Neočkovaní - ľudia druhej kategórie. Sú všetci ľudia slobodní a rovní?
Názor Bernadette Conradsovej (Wochenblick) Hraničné kontroly. Horní Rakúšania nesmú cestovať do Salzburgu. Podmienky ako v bývalej NDR. Deň ľudských práv vyznieva v Rakúsku zlomyseľne až groteskne. Zatiaľ čo Rakúšanom čoraz ráznejšie odoberajú... Čítať ďalej
11 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Čo bude nasledovať? Nekonečné očkovanie?

V Izraeli a Spojenom kráľovstve sa už hovorí o štvrtej dávke, alebo sa už podáva. Okrem toho existujú modifikované prípravky, ktoré sú údajne potrebné na ochranu pred Omikronu. V každom prípade sa musí najprv dokončiť „základná imunizácia", ako sa nechal počuť vládny poradca profesor Florian Thalhammer podporovaný spoločnosťou Pfizer.

Ako urobiť neočkovaným zo života peklo

Tí, ktorí sa nechcú pridať a stať sa terčom nespočetných injekcií, v Rakúsku zaplatia každé tri mesiace pokutu 600 eur. Ak sa to bude opakovať, hrozí im väzenie, a to až na jeden rok. To však zďaleka nie je všetko. Lockdown pre neočkovaných, sprísnenie zákazu vychádzania, zrušenie podpory v nezamestnanosti... existuje nespočetné množstvo spôsobov, ako urobiť neočkovaným zo života peklo. To sa dalo po zlomyseľných výrokoch politikov aj očakávať.

Ako v diktatúre: „Špicľovanie“ koronovým režimom. Viedenskí policajti už majú toho dosť! (Bernadette Conradsová)
Komentár Bernadette Conradsovej (Wochenblick) Erózia policajného aparátu. Šikanovanie a „špicľovanie“ radových policajtov. Tých oddeľuje od ľudí masívna vládna propaganda a vnútorný aparát informátorov. Kritici vlády nemajú šancu na kariérny... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Militarizácia procesu očkovania

Je nemožné za relatívne krátky čas podať 7 miliónov dávok ako na „bežiacom páse“. S doteraz dostupnou infraštruktúrou by to trvalo celé mesiace, nehovoriac o „doplňujúcej“ vakcíne špeciálne proti Omikronu.

V Nemecku už zabezpečilo 40 000 vojakov Bundeswehru a organizácia všetkých pandemických opatrení má byť zverená pod vojenské velenie. V Rakúsku sa údajne pripravuje niečo podobné. Je to pravdepodobne jediný spôsob, ako dosiahnuť podania 7 miliónov základných dávok vakcíny a potom 2 x 8 miliónov „posilňujúcich“ dávok proti Omikronu za dva alebo tri mesiace. A potom 8 miliónov injekcií každé tri mesiace.

Práve o militarizácii logistiky očkovania (vo všeobecnosti), netušiac skutočný neskorší príchod pandémie koronavírusu, hovoril Bill Gates v svojom článku uverejnenom v New England Journal of Medicine (NEJM) ešte 18. marca 2015. Svoj plán vysvetlil aj na prednáške na TEDe 3. apríla 2015.

(Medzititulky red. HD.)

Ako „udrie“ povinné očkovanie na spoločnosť? (Jennifer Fraczeková)
Názor Jennifer Fraczekovej (GMX) Teraz, keď sa za povinné očkovanie vyslovil aj dezignovaný nemecký kancelár Olaf Scholz, je veľmi pravdepodobné, že k nemu dôjde. Odborníci predpokladajú, že by to mohlo zradikalizovať tvrdé jadro odporcov... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.