Ladislav Kamenický: Matovič a Heger vodu kážu, víno pijú
18 | 12 | 2021 I Norbert Pančík

Ladislavovi Kamenickému sa konečne podarilo dopozerať aspoň jednu tlačovú konferenciu Pata a Mata. Tak nazýva vo svojom statuse Igora Matoviča a Eduarda Hegera. "Toľko tárania a zavádzania som už dávno nevidel a nepočul. Všetky nezmysly sa žiaľ nedajú ani okomentovať, ale tu je niekoľko (perličiek) tejto dvojičky, tohoto Pata a Mata," hovorí Kamenický.

Ladislav Kamenický spomenul, ako sa Heger aj Matovič predháňali v tom, ako sami seba chvália, že idú ľuďom na Slovensku zvyšovať platy. Avšak podľa Kamenického je to len marketingový ťah. "Keď Matovič niečo sľubuje, vždy je v tom nejaký podvod," uviedol.

Matovičovi pripomína jeho uhol pohľadu na podvody 

Vymenúva ich v nasledovných bodoch.

- Matovič prezentoval platový automat zdravotníkov 3,8 %, ako keby im ho dával on, čo nie je pravda. Na ten totiž majú zdravotníci zákonný nárok!

- Prezentovať peniaze na väčší počet sestier a jednorazovú odmenu ako percentuálne navýšenie platov chce skutočne matematické schopnosti Matoviča.

- Započítať do percentuálneho navýšenia platov verejnej správy aj jednorazovú odmenu je podobne hodno Matovičovho "génia"

- Započítať do valorizácie dôchodkov aj očkovací segregačný bonus 60+ (len pre zaočkovaných) môže opäť len Matovič.

- A nakoniec sa tváriť ako Mikuláš.

Argumenty Kamenického

- Jednorazové odmeny sa nezapočítavajú do valorizácie platov a dôchodkov

- Zdravotníkom je potrebné zvýšiť platy tak, aby nám neodchádzali, lebo na zvládanie pandemickej situácie ich štát veľmi potrebuje. Jednorazová odmena to nerieši 

- Nedržte učiteľov ako rukojemníkov a nepoužívajte ich platy ako nástroj vydierania Sulíka, jednoducho platy učiteľom zvýšte, ako to urobil Smer SD dvakrát

- Zamestnancov verejnej správy neťahajte za nos

- Nesegregujte dôchodcov (na očkovaných a neočkovaných, vzhľadom na veľké zdražovanie im treba okamžite pomôcť.

Kamenický pripomenul, že svojimi trikmi ľudí neoklamú. "Heger sa na tlačovke chválil, že vraj sa delia s ľuďmi o to, čo ušetrili z rozpočtu. Heger sa asi spolieha na to, že ľudia tomu nerozumejú," píše.

Becík: To nie je núdzový stav! To je diktátorský režim
Diktátorský režim - teda núdzový stav zaviedla vláda iba na potlačenie našich práv a slobôd! Presne týmito slovami charakterizuje situáciu na Slovensku starosta obce Dvory nad Žitavou a hlasák Branislav Becík na sociálnej sieti. Spejeme do... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Matovičovo vyhážanie sa Ficovi 

Kamenický uvádza: „Musím sa z toho len smiať, lebo ak si vláda na rok 2021 najskôr schválila deficit -7,44% HDP, potom si ho ešte navýšila novelou o ďalších -3,8 miliardy Eur (čo je aj príčinou extrémneho nárastu dlhu Slovenska na 61,5% HDP), a potom sa chváliť, že ušetrila, je hodné zlatej medaily v klamaní národa. To je ako keby ste si sami sebe , namiesto vyrovnaného hospodárenia podniku, naplánovali rekordnú stratu, potom by ste si sami sebe počas roka plánovanú stratu navýšil ešte o vyše polovicu a nakoniec, keď ste spravili o niečo menšiu stratu, tak sa postavíte pred zamestnancov a pochválite sa, ako ste ušetrili. To by lepšie nevymyslel ani pacient doktora Chocholouška “.

Heger a Matovič podľa Kamenického nezabudli spomenúť, že za všetko zlé na Slovensku dnes môže SMER. "Matovičove vyhrážanie sa Róbertovi Ficovi 30 rokmi tvrdej basy, bolo už len jasným potvrdením toho, kto rozhodol o predvčerajšom zatknutí Róberta Fica. Matovič ukázal v plnej nahote svoju chorobnú nenávisť, ktorá svedčí o jeho zlom mentálnom zdraví. Samozrejme Matovič nezabudol následne povedať, že vyšetrovacie orgány sú plne nezávislé vo svojom vyšetrovaní. Ako keby tomu na Slovensku ešte niekto veril,“ píše.

Podľa Kamenického ho Heger zabil, keď začal rozprávať o tom, ako policajti, tak ako aj oni (z OĽANA) nesmú poznať pri vyšetrovaní "matku - brata".

Rok 2022 podľa Nostradama: Putinov útek cez more, pád dolára, umelé vedomie i hurikán v Európe
Čo nás čaká v roku 2022? Zrejme každý pozná meno Nostradamus. Veľmi zjednodušene povedané - je to "baba Vanga stredoveku". Čo svet čaká podľa Nostradama v budúcom roku, zisťovala Pluska.sk Keby ste ho predsa len nepoznali... Názory na tohto... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Ďalšie úvahy Kamenické ho o dvojici Heger - Matovič

„Hneď som si spomenul na to, ako Heger s Matovičom netransparentne obsadili do funkcie šéfa Tiposu svojho dlhoročného mediálneho experta a kamaráta Kaňku, ktorý má na krku vyšetrovanie za korupciu a účasť na daňovom karuselovom podvode s DPH. Som zvedavý, ako to celé dopadne a či sa prípad Kaňku nezametie pod koberec. Nebudem ani hovoriť o tom, ako OĽANO nepoznalo "matku- brata" pri obsadzovaní prednostov okresných úradov a ako idú robiť personálne čistky, aby si všade podosadzovali svojich nominantov,“ píše Kamenický.

V závere uvádza, že nezákonné odpočúvanie opozície je len čerešničkou na plesnivej torte, ktorú upiekla táto vláda!

K zadržaniu Fica vydala stanovisko polícia! Konečne! Tým, čo tvrdia, budete prekvapení
Aktuálna informácia k včerajším udalostiam! Polícia Slovenskej republiky konečne vydala sa svojich stránkach na sociálnej sieti oficiálne stanovisko k štvrtkovému zadržaniu lídra Smeru-SD Roberta Fica. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.