K zadržaniu Fica vydala stanovisko polícia! Konečne! Tým, čo tvrdia, budete prekvapení
17 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Aktuálna informácia k včerajším udalostiam! Polícia Slovenskej republiky konečne vydala sa svojich stránkach na sociálnej sieti oficiálne stanovisko k štvrtkovému zadržaniu lídra Smeru-SD Roberta Fica.

"Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I vzniesol obvinenie z trestného činu podnecovania 57-ročnému Róbertovi F. z Bratislavy," píše sa na stránka polície.

Fico vraj zadržaný nebol

"Obvinený nebol v zmysle Trestného poriadku zadržaný, bol predvedený na základe dožiadania orgánu činného v trestnom konaní, za účelom vykonania nevyhnutných procesných úkonov," dodávajú policajti.

Zároveň sľubujú, že "keď to procesná situácia umožní, poskytneme k tejto veci bližšie informácie".

Šutaj Eštok sa pýta: Kto skončí v putách zajtra? Ľudia mu odpovedajú
Postavme sa proti policajnej brutalite Matovičovej vlády! Vyzýva na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok z Hlasu-SD. Niektorí čitatelia však celú vec vidia inak. Podľa opozičného poslanca každý, kto má iný názor ako Matovič a jeho bábky, zrazu skončí... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

-------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.