Rok 2022 podľa Nostradama: Putinov útek cez more, pád dolára, umelé vedomie i hurikán v Európe
17 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Čo nás čaká v roku 2022? Zrejme každý pozná meno Nostradamus. Veľmi zjednodušene povedané - je to "baba Vanga stredoveku". Čo svet čaká podľa Nostradama v budúcom roku, zisťovala Pluska.sk

Keby ste ho predsa len nepoznali...

Názory na tohto francúzskeho lekára sa dosť rôznia, no nik s určitosťou nevie povedať, či mal dar predpovedať budúcnosť. Svoje proroctvá spísal do štvorverší a tých je 942. Tie pokračujú až takmer do roku 3800. Pripisujú sa mu proroctvá o Hitlerovi, dvoch svetových vojnách, ale aj množstvo iných udalostí.

Keby platilo právo, minister vnútra by išiel sedieť na 20 rokov
"Keby fungovala elementárna spravodlivosť, minister vnútra by bol odsúdený na 20 rokov a nedával by nezmyselné a ustráchané vyhlásenia." Citujeme z vyhlásenia @Roberta Fica v jeho statuse na sociálnej sieti. "Je absurdné, ako sa hlavne provládne... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Americký dolár padne

Nostradamovi zástancovia tvrdia, že pre rok 2022 podľa Plusky údajne predpovedal neudržateľnú infláciu, pád amerického dolára a vzostup kryptomien. 

Ruský prezident v ohrození?

Pluska píše, ze podľa Nostradama sa v budúcom roku skončí viac ako 20 rokov trvajúca vláda Vladimíra Putina. Jeho koniec bude podľa proroctva veľmi neslávny - "umrie v búrlivú noc, keď sa bude plaviť po mori."

Živelné pohromy

Nuž dosť ich bolo už v tomto roku, no Nostradamovi sa pripisuje predpoveď, podľa ktorej Francúzsko zasiahne ničivý hurikán a ten prinesie hladomor, ale aj veľké obete na životoch.

Pozor na robota!

"Počítače s ľudským rozhraním umelej inteligencie sa prebudia a budú považovať ľudstvo - jeho tvorcov a majstrov - za intelektuálne menejcenné," hovorí o ďalšom Nostradamovom proroctve Pluska.

Zadržanie Roberta Fica - ako to vidí právnik?
Aj právnik Peter Weis sledoval prípad zadržania predsedu najsilnejšej opozičnej strany. Vo svojom článku pre portál akw.sk sa k problému vyjadril po odbornej stránke. Uspeje predseda Smeru? "Ak sa R. Ficovi podarí uspieť pri sťažnosti voči... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Na jeseň mier po troch dňoch temnôt

"Rok 2022 prinesie skazu, po ktorej bude nasledovať mier. Mieru bude predchádzať 72-hodinová tma." To podľa Plusky tvrdí ďalšie proroctvo pre rok 2022. Nuž to by hádam aj stačilo, na jeden článok katastrofických predpovedí dosť a dosť.

------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.