Becík: To nie je núdzový stav! To je diktátorský režim
18 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Diktátorský režim - teda núdzový stav zaviedla vláda iba na potlačenie našich práv a slobôd! Presne týmito slovami charakterizuje situáciu na Slovensku starosta obce Dvory nad Žitavou a hlasák Branislav Becík na sociálnej sieti.

Spejeme do diktátorského režimu?

"Kroky Matovičovsko-Hegerovskej vlády smerujú ku skutočne diktátorskému režimu v našej krajine!" upozorňuje Becík. Podľa neho sa prejavila krvilačnosť vládnych predstaviteľov, ako aj skutočný zámer zavedenia núdzového stavu. 

Aj zadržanie predsedu opozičnej strany kvôli verejnému prejaveniu protivládneho politického názoru považuje za absolútne neprípustné.

Nuly bez Fica, nuly s Ficom
Nula je nič. V matematike sa nula nedá odčítať, pričítať, nedá sa ňou deliť, ani násobiť. Nula nám oddeľuje kladné od záporného. Je to iba značka. Niečo, čo zostáva po psíkovi na stĺpe, keď zdvihne labku. Nuly, ktoré sa priradili k nule s miliónmi.... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Má chuť mobilizovať

"Nelegálne odpočúvania, zadržanie slušných záchranárov, či pomstychtivosť "vladárov" ľuďom, ktorí nezdieľajú ich názor a verejne poukazujú na ich chyby, vo mne spúšťajú chuť zmobilizovať všetky inštitúcie, opozíciu, jednotu dôchodcov, ZMOS, KOVO, asociácie zamestnávateľov, poľnohospodárov, podnikateľov…atď., teda všetkých!" varuje politik.

"Aj za účelom, že možno budeme nejakým spôsobom stíhaní... Ale všetkých nás predsa odsúdiť nemôžu! V jednote je sila!" uzavrel hlasák.

Končím s týmto psychomiestom! Známa novinárka dala zbohom Facebooku
Už nevládzem! Odinštalovávam Facebook. Vyjadrila sa vo svojom pravdepodobne poslednom statuse novinárka z denníka SME Zuzana Kovačič Hanzelová. Stránky plné nechutností "Chodia mi šialené správy, od toho, že som chudera, zapredaná sorosova... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.