Falošná dôvera v očkovanie: Zdravotník 3-krát očkovaný, aj „boostrom“, a s negatívnym testom nakazil 8 pacientov
18 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

V hamburskej nemocnici nič nenasvedčuje pokojnému a rozjímavému vianočnému obdobiu. Dôvodom je, že nemocnica čelí kurióznej situácii: Zamestnanec nemocnice nakazil osem pacientov, hoci dostal „booster“ a predtým dve génové vakcíny proti COVIDu... a navyše mal aj negatívny test na koronavírus, píše Wochenblick.

3-krát očkovaný zdravotník nakazil 8 starších pacientov

V Hamburgu sa opäť raz ukázalo, že génová terapia, ktorá má byť v Rakúsku proti koronavírusu povinná, neprináša to, čo sa pôvodne sľubovalo. Na Klinike Bethesda v Hamburgu-Bergedorfe sa totiž korona podpísala pod kuriózny prípad. Hovorca nemocnice oznámil, že jeden zo zamestnancov nakazil osem pacientov COVIDom-19.

Rakúski lekári sa búria proti diktátu: Umlčať sa nedáme! NIE nútenému očkovaniu!
Lekári z celej krajiny v otvorenom liste pranierujú diktátorské maniere šéfa Komory lekárov a žiadajú jeho odstúpenie. Upozornil na to časopis Wochenblick. Predseda Komory rakúskych lekárov Thomas Szekeres nemá zľutovanie. Ak bude po jeho, lekári... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Obzvlášť fatálne, že k incidentu došlo na geriatrickom oddelení, teda presne tam, kde sa v Hamburgu liečia vysokorizikoví pacienti - starí a chorí ľudia. Jeden z nich teraz potrebuje intenzívnu lekársku starostlivosť. Nemocnica neposkytla žiadne informácie o tom, či bolo týchto osem osôb očkovaných a na aké choroby trpia, alebo aké prekonali v minulosti.

Dvojité očkovanie, „booster“ a negatívny test

Zaujímavé na tomto incidente je však to, že dotyčný zamestnanec bol dvakrát očkovaný, dostal aj „booster, a mal aj negatívny antigénový test na COVID. Až neskôr bol pozitívny v kontrolnom PCR teste.

Militarizácia logistiky očkovania plánovaná podľa Billa Gatesa? (Achim Baumann) (VIDEO)
Komentár Achima Baumanna (Wochenblick) Až 5 miliónom Rakúšanov hrozia pokuty za neuposlúchnutie „rozkazu“ nechať sa povinne zaočkovať Už niekoľko mesiacov sa v Rakúsku, Nemecku, ale aj vo Švajčiarsku zvyšuje agresívna propaganda proti ľuďom,... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Klinika prísne dodržiavala usmernenia hamburských úradov, podľa ktorých neočkovaný personál musí denne pred nástupom do práce preukázať negatívny test, očkovaný personál dvakrát týždenne. Pravidelné PCR testy sa však z cenových a kapacitných dôvodov nerobili.

Falošná dôvera v očkovanie

Tento prípad jasne ukazuje, že politické opatrenia, ako sú pravidlá 2G alebo lockdowny pre neočkovaných, nie sú to pravé. Za vysoký počet pozitívnych výsledkov testov nie sú zodpovední neočkovaní, ale aj očkovaní. Dôvodom je, že očkovanie nefunguje tak, ako sa pôvodne sľubovalo. Žiaľ, rozdelenie spoločnosti na očkovaných a neočkovaných zo strany politikov bolo čiastočne „úspešné“.

Neočkovaní - ľudia druhej kategórie. Sú všetci ľudia slobodní a rovní?
Názor Bernadette Conradsovej (Wochenblick) Hraničné kontroly. Horní Rakúšania nesmú cestovať do Salzburgu. Podmienky ako v bývalej NDR. Deň ľudských práv vyznieva v Rakúsku zlomyseľne až groteskne. Zatiaľ čo Rakúšanom čoraz ráznejšie odoberajú... Čítať ďalej
11 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Časová "medzera“ v očkovaní

Klinika mala hneď naporúdzi vysvetlenie: Dotknutý zamestnanec sa dal preočkovať len jeden deň pred nákazou. Pred treťou dávkou sa preto nachádzal v "časovej medzere", pretože ochrana, ktorú poskytlo predchádzajúce očkovanie, časom klesá a musí sa obnoviť ďalšími dávkami.

Ako v diktatúre: „Špicľovanie“ koronovým režimom. Viedenskí policajti už majú toho dosť! (Bernadette Conradsová)
Komentár Bernadette Conradsovej (Wochenblick) Erózia policajného aparátu. Šikanovanie a „špicľovanie“ radových policajtov. Tých oddeľuje od ľudí masívna vládna propaganda a vnútorný aparát informátorov. Kritici vlády nemajú šancu na kariérny... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Pozorní čitatelia si samozrejme už dlho kladú otázku, ako je možné, že pri nových génových vakcinačných terapiách sú vedľajšie účinky a „nežiaduce" dlhodobé následky už dlhší čas kategoricky vylúčené, ale len pred niekoľkými mesiacmi sa zistilo, že skutočný účel, t. j. želaný účinok podávaných sér, sa už po krátkom čase znižuje..., dodáva Wochenblick.

(Medzititulky red. HD.)

WHO - deti zatiaľ neočkovať ! (Klaus Samhaber)
Komentár Klausa Samhabera (Wochenblick) Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) hovorí priamo a jasne: Nie, neočkujte! Neexistujú dôkazy o prospešnosti očkovania proti COVIDu-19 pre osoby mladšie ako 18 rokov. Na oficiálnej stránke WHO si možno... Čítať ďalej
30 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.