V USA nasadzujú v nemocniciach Národnú gardu! ... chýba zdravotnícky personál. Odmieta totiž povinné očkovanie
14 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Personálna kríza vo verejnom zdravotníctve - štáty USA nasadzujú Národnú gardu. Zdravotnícky personál odmieta očkovanie, píše epochtimes.de.

Povinné očkovanie spôsobuje krízu v zdravotníctve

Nemocnice v niektorých štátoch v USA húfne navštevujú nielen pacienti s COVIDom-19, ale aj s inými ochoreniami. Povinné očkovanie zdravotníckych pracovníkov situáciu ešte zhoršuje. Najmenej štyri štáty USA povolali Národnú gardu, aby riešila problémy s personálom v zdravotníctve. Príčinou alarmujúcej situácie je povinné očkovanie personálu nemocníc a domovov dôchodcov.

Za masové očkovanie v čase pandémie zaplatíme vysokú cenu (Geert Vanden Bossche)
Názor Geerta Vandena Bosschea (The Epoch Times) Masové očkovanie proti koronavírusu v čase pandémie spôsobí globálnu katastrofu „epických rozmerov" Jeden z popredných svetových virológov a veľký zástanca očkovacích látok bije na poplach. Geert... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vypomáha Národná garda

Štát Indiana musel na pomoc povolať Národnú gardu. Ministerstvo zdravotníctva médiám potvrdilo, že vojakov „nasadili“ na výpomoc do 13 zdravotníckych zariadení. O pomoc požiadalo vedenie Indiana University Health, najväčšieho poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v štáte s viac ako 30 000 zamestnancami.

Indiana: 125 zdravotníckych zamestnancov odmietlo povinné očkovanie

Predstavitelia Indiana University Health (IU Health) uviedli, že majú do činenia s „historicky najvyšším počtom" pacientov s COVIDom-19, ale aj s inými ochoreniami.  Výsledkom je vysoké zaťaženie lekárov, zdravotných sestier, ako aj pomocného personálu.

Snažia sa využiť všetky dostupné zdroje. Príslušníkov Národnej gardy dohodlo na výpomoc ministerstvo zdravotníctva. Posunú ich do kritických oblastí, informovala univerzita v Indiane.

Z neziskového zdravotníckeho systému Indiana University Health v americkom štáte Indiana, ktorý bol predtým známy ako Clarian Health Partners, muselo odísť 125 zamestnancov. Predtým boli na dva týždne suspendovaní bez nároku na mzdu za to, že sa odmietli dať povinne zaočkovať.

Odpor ľudí nezlomí ani najsilnejší korona-režim
Názor Juliana Schernthanera Megademonštrácia ako epicentrun slobody. Celá Európa vzhliada na Viedeň. Tá ponúkla oslavu slobody Do ulíc Viedne vyšlo vyše 100 000 ľudí. Ukázali, že im záleží na slobode a základných právach. Vedia, že „sloboda", o... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

New Hampshire: Národná garda pomáha nemocniciam

V New Hampshire úrady potvrdili, že do zdravotníckych zariadení príde približne 70 príslušníkov Národnej gardy na neklinickú podporu. Médiám to povedal generálmajor David Mikolaities.

Štáty Maine a New York bojujú s nedostatkom personálu

Demokratická guvernérka v štáte Maine Janet Millsová uviedla, že „aktivovala“ ďalších približne 75 členov Národnej gardy. Budú nasadení aj na poskytovanie neklinickej podpory zdravotníckym zariadeniam.

Neočkovaní - ľudia druhej kategórie. Sú všetci ľudia slobodní a rovní?
Názor Bernadette Conradsovej (Wochenblick) Hraničné kontroly. Horní Rakúšania nesmú cestovať do Salzburgu. Podmienky ako v bývalej NDR. Deň ľudských práv vyznieva v Rakúsku zlomyseľne až groteskne. Zatiaľ čo Rakúšanom čoraz ráznejšie odoberajú... Čítať ďalej
11 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Najväčšia nemocnica v štáte Maine, Maine Medical Center, už nemá  k dispozícii žiadne lôžka kritickej starostlivosti, uviedol vo vyhlásení generálny riaditeľ Joel Botler. Nemocnica musela okrem šiestich už zatvorených operačných sál zatvoriť aj šesť ďalších, nemá dostatok zdravotníckeho personálu.

Podobná situácia je aj v štáte New York. Guvernérka Kathy Hochulová oznámila, že Národná garda bude podobne nasadená v štátnych nemocniciach. Toto rozhodnutie prišlo po tom, ako boli tisíce zdravotníckych pracovníkov v New Yorku prepustené na neplatené voľno,  pretože odmietli povinné očkovanie, uzatvára epochtimes.de.

(Medzititulky red. HD.)

„Obavy z povinného očkovania odrážajú pocit, že štát zachádza priďaleko" (Frauke Rostalski)
Názor Frauke Rostalski (The Epoch Times) Kolínska profesorka práva Frauke Rostalski, členka nemeckej Rady pre etiku, sa postavila proti celoplošnému povinnému očkovania. Podľa nemeckej profesorky je celoplošné povinné očkovanie proti koronavírusu... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.