Samuel Marec: Fico sa zastal zdravotníkov
14 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Publicista Samuel Marec sa na svojom facebookovom profile vyjadril k dnešnej horúcej téme o pokutovaní a zatknutí protestujúcich záchranárov.     

Spomenul si na to, ako sa ľudia vešali po bráne na úrade vlády a v neďalekom parku potom ostal hákový kríž zo sviečok. Stalo sa to na jednom z protivládnych protestov. Aj na to, ako bolo zablokované centrum Bratislavy, lebo protestujúcich nebolo možné odlíšiť od turistov,

Ladislav Kamenický: Táto vláda je hnus!
Aj Ladislav Kamenický, poslanec NRSR za SMER - SD, sa na svojom Facebooku tvrdo ohradil proti zásahu policajtom voči zdravotníkom, ktorí protestovali pred budovou parlamentu. Podľa neho koalícia najprv tlieskala zdravotníkom, záchranárom. A... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ján Papuga

„A ak existuje jedna skupina, ktorá má právo byť nespokojná, tak sú to zdravotníci,“ píše Marec. Práve zdravotníci idú už rok a pol naplno bez vízie konca.  

„A určite sa ozve nejaký mudrc, že tak majú robiť a nie protestovať, lenže keď robia a neprotestujú, tak dopadnú presne tak, ako doteraz, čiže nijako. A povie im ten mudrc, že nech protestujú potom, keď bude pokoj. Lenže potom, keď bude pokoj, im povie, že čo protestujú, keď je pokoj,“ vysvetľuje Marec.

Robert Fico: Nech nám nehovoria o totalite!
Dvom zadržaným záchranárom ponúkol právnu pomoc priamo na polícii aj Robert Fico. Viac v jeho videu. "Poďakovanie" záchranárom "Ak toto má byť poďakovanie vládnej koalície ľuďom, ktorí stoja v prvej línii boja proti covidu, tak začínam uvažovať,... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Práve zdravotníci sú podľa Marca tí, ktorým treba ďakovať. Protest je však ich posledná možnosť, aby upozornili na nevyhnutnosť zmeny.

Právnu pomoc im ponúkol Fico, ktorý má podiel viny na tom, že sú nemocnice plné. A zvoláva protest.

Výsledkom je, že vláda naštvala úplne každého a zdravotníkov sa zastal kto? Fico. Ponúkol im pomoc, zastal sa ich.  

„Blahoželáme. Oni mu fakt vydláždia cestu a kľúčik odovzdajú na podnose a budú sa ešte zároveň čudovať, ako sa to stalo,“ uzatvára komentár Marec.

Anna Belousovová: Tomu sa hovorí arogancia moci!
"Máločo výstižnejšie charakterizuje túto vládu a jej spôsob vládnutia a správania sa ku skutočne obyčajným ľuďom ako dnešný "incident" na proteste záchranárov." Píše na sociálnej sieti Anna Belousovová. Dojímavé frázy "To sme sa napočúvali od... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.