Ladislav Kamenický: Táto vláda je hnus!
14 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Aj Ladislav Kamenický, poslanec NRSR za SMER - SD, sa na svojom Facebooku tvrdo ohradil proti zásahu policajtom voči zdravotníkom, ktorí protestovali pred budovou parlamentu.  

Podľa neho koalícia najprv tlieskala zdravotníkom, záchranárom. A dnes? Namiesto riešenia problémov v zdravotníctve a platov zdravotníkov ich pokutuje a predvádza na políciu. Reagoval tak na pokutovanie protestujúcich zdravotníkov a predvedenie niektorých z nich na políciu. Tam sa ich prišli zastať niektorí poslanci zo Smeru - SD na čele s Robertom Ficom.

Kriminalizácia zdravotníkov? Toto je posledná kvapka!
Protestujúcich záchranárov pred parlamentom pokutovala polícia a ich predstaviteľov zbalila a odviezla! Okamžite sa čelom k tomu postavila strana Smer-SD a jej člen Ľuboš Blaha hneď aj informoval na sociálnej sieti. "Polícia zatkla protestujúcich... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Kamenický ďalej píše, že záchranári dnes prišli pokojne pred Národnú radu SR vyjadriť svoj postoj k tomu, ako vláda zanedbala celkovú situáciu v zdravotníctve. Namiesto toho, aby boli vypočutí, tak sú perzekuovaní.

„Za toto by sa mala vláda okamžite pobrať do „večných lovíšť“, to už nie je hanba, ale skutočný hnus!“

Robert Fico: Nech sa opováži Heger alebo Čaputová otvoriť si ústa na Bielorusko!
"Viete, nech sa opováži Heger alebo Čaputová otvoriť si ústa na Boielorusko." Bola prvá reakcia Roberta Fica na otázku novinárov vo veci zadržania predstaviteľov protestujúcich zdravotníkov pred parlamentom. "Pred národnú radu prišli protestovať... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.