Anna Belousovová: Tomu sa hovorí arogancia moci!
14 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

"Máločo výstižnejšie charakterizuje túto vládu a jej spôsob vládnutia a správania sa ku skutočne obyčajným ľuďom ako dnešný "incident" na proteste záchranárov." Píše na sociálnej sieti Anna Belousovová.

Dojímavé frázy

"To sme sa napočúvali od vládnych pokrytcov kopy dojímavých rečí a fráz o hrdinstve záchranárov a všetkých zdravotníkov!" Píše nahnevaná Belousovová: "To sa oni napočúvali ako si cenia ich prácu a ako im určite zdvihnú platy. A realita ? Kde nič, tu nič. Ale svoje platy - poslancov a členov vlády - to si zdvihnúť vedeli. Oni majú stále málo, ale ostatní majú žiť asi zo vzduchu."

Kriminalizácia zdravotníkov? Toto je posledná kvapka!
Protestujúcich záchranárov pred parlamentom pokutovala polícia a ich predstaviteľov zbalila a odviezla! Okamžite sa čelom k tomu postavila strana Smer-SD a jej člen Ľuboš Blaha hneď aj informoval na sociálnej sieti. "Polícia zatkla protestujúcich... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Namiesto úcty, pokuty

"A keď idú záchranári protestovať, aby vláde pripomenuli sľuby, pošlú im "pozdrav" v podobe pokuty od policajtov. Tomu sa hovorí AROGANCIA MOCI." Upozorňuje politička: "Ich arogantný spôsob vládnutia mi silne pripomína vládu Mikuláša Dzurindu. Tiež to bol oddaný sluha západu a k obyvateľom Slovenska sa správal ako guvernér k domorodcom v nejakej kolónii- bez úcty a rešpektu, vedomý si, že on( oni) je nedotknuteľný, lebo je pod ochranou "veličenstva". No mnohí sa prepočítali a zmietli ich revolúcie, keď pohár trpezlivosti ľudu pretiekol," vysvetľuje.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.