Robert Fico: Nech nám nehovoria o totalite!
14 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Dvom zadržaným záchranárom ponúkol právnu pomoc priamo na polícii aj Robert Fico. Viac v jeho videu.

"Poďakovanie" záchranárom

"Ak toto má byť poďakovanie vládnej koalície ľuďom, ktorí stoja v prvej línii boja proti covidu, tak začínam uvažovať, či sa všetci úplne nepobláznili." Hovorí predseda Smeru a konštatuje, že vláda záchranárov smiešnym zvýšením platov urazila. A dodáva: "Preto predvedenie predstaviteľov komory týchto záchranárov, prípadne ukladanie vysokých pokút priamo na mieste tým, ktorí tam bojujú za svoje práva, je výsmechom nie len právnemu štátu, ale celej demokracii."

Na Lermontovovej bez kamier, 

zato so skupinou poslancov NR SR z bezpečnostného výboru ponúkol R. Fico zadržaným záchranárom prípadnú právnu pomoc. 

Vyjadrenie pre médiá

"Nech sa Heger, alebo Čaputová opováži otvoriť si ústa na Bielorusko. Toto prekračuje všetky hranice únosnosti." Upozorňuje predseda Smeru s tým, že vláda síce záchranárom tlieskala, ale keď im treba dať nejaké peniaze, tak na nich nasadila policajtov.

"Ja len dúfam, že už konečne otvoríte oči aj vy. Iné vám k tomu povedať neviem. Ďakujem pekne," povedal Fico.

Predstaviteľov záchranárov odviezla spred parlamentu Mikulcova polícia!
Toto by si nedovolil ani Biľakovský totalitný režim! Protestujúcich záchranárov pred parlamentom pokutovala polícia a ich predstaviteľov zbalila a odviezla. Slovenskí záchranári upozorňujú na neriešenie svojho postavenia i postavenia zdravotníkov... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.