Naďova podržtaška prestrelil: Igor, nájdeš odvahu zbaviť sa ho?
14 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Vyzývam vládnu koalíciu k okamžitému odvolaniu Juraja Krúpu z postu predsedu Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť! Takto zareagoval na včerajšie Krúpove výroky o Putinovi opozičný poslanec a smerák Ľuboš Blaha vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Krúpa očividne prestrelil

Poslanec parlamentu Juraj Krúpa z OĽaNO včera vo svojom vyhlásení označil prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina za "zločinca" a "mafiána". Rusko prirovnal k Islamskému štátu a somálskym pirátom.

To nenechalo chladným opozičného poslanca Ľuboša Blahu. "Jeho slovník zvádza k podozreniu, že mal v sebe fľašu borovičky - takto sa predseda výboru nemôže vyjadrovať o bratskom ruskom národe a jeho prezidentovi! To je cez všetky čiary," skonštatoval, na svoje pomery ešte celkom laxne, Blaha.

Rád by sa však opýtal predsedu NR SR Borisa Kollára, či mu nevadí, že sa takto nehanebne vyjadruje predseda výboru o Ruskej federácii a najvýznamnejších svetových štátnikoch.

Čo všetko chcete vedieť o pandemickom ošetrovnom: Odpovede nájdete TU
Starším žiakom a stredoškolákom už začali predčasné prázdniny. Keďže niektoré školy svoje brány zatvorili, rodičia môžu požiadať o dávku. Vo výnimočných prípadoch ju dostanú aj cez sviatky, píšu Hospodárske Noviny. Rodičia, ktorých deti sa opäť... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Bzukot otravného komára

"To, že sa Krúpa vyhráža Ruskej federácii nejakými strašnými sankciami, pričom - ako sám uznáva - takéto sankcie by ublížili Európe, to je skôr na smiech. Bzukot otravného komára. Áno, Krúpa pripomína ten vtip o komárovi, ktorý má intímny vzťah s kravou, ktorá o tom pochopiteľne ani netuší. Letí okolo včela a poštipne kravu. Tá bolesťou zamučí a komár kričí - vydrž, bejby! Jednoducho - Krúpa," odľahčil Blaha status vtipom.

Dobré vzťahy s Ruskom, či nie?

Pripomína však, že by si Krúpa mal spomenúť aspoň na jar tohto roku. "Jeho stranícky šéf Matovič sem s veľkou fanfárou priviezol ruskú vakcínu Sputnik. Rusko nezištne pomohlo a na oplátku dostalo akurát hejt z bratislavskej kaviarne."

Slovensko podľa Blahu potrebuje ruskú ropu a plyn. "Hrozí energetická kríza a tu nejaký pomätenec z OĽaNO vykrikuje o Rusoch, že sú zločinci. On sa zbláznil?" pýta sa smerák.

Poslankyňa Tabák opäť perlila: Mohla TOTO napísať k vážnej nehode!?
Jeden prešľap za druhým! Poslankyňa parlamentu Romana Tabák by si už konečne mala uvedomiť, že už nie je na tenisovom dvorci, a jej činy a výroky sleduje celé Slovensko. Je len na nej, či sa aj naďalej budeme všetci iba uchechtávať a... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

A v otázkach pokračuje: "Vážení páni z koalície, osobitne Boris Kollár, ktorý sa vždy oháňal dobrými vzťahmi s Ruskom či Igor Matovič, ktorému Rusi pomohli so Sputnikom - to vážne chcete ponechať Krúpu po týchto nenávistných výrokoch na poste predsedu výboru?"

Krúpa musí ísť podľa opozičného poslanca zo svojho postu dole. "A okamžite. Matovič má konečne dôvod, aby Naďovi ukázal, kto je pán v OĽaNO. Krúpa je Naďova podržtaška - tak čo, Igor, nájdeš odvahu postaviť sa americkým agentom vo svojej vlastnej strane?"

Cestovný ruch je v koncoch: Opatrenia vlády nič neriešia, otvoríme aj napriek zákazu!
Že vakcína je sloboda a riešenie, neplatí! Gastrosektor je už zúfalý. Je to už štvrtýkrát, čo prevádzky zostali počas pandémie zatvorené. A doterajšie opatrenia vlády nič neriešia. Aliancia slovenskej gastronómie pripúšťa, že od 18. decembra sa... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.