Poslankyňa Tabák opäť perlila: Mohla TOTO napísať k vážnej nehode!?
14 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Jeden prešľap za druhým! Poslankyňa parlamentu Romana Tabák by si už konečne mala uvedomiť, že už nie je na tenisovom dvorci, a jej činy a výroky sleduje celé Slovensko. Je len na nej, či sa aj naďalej budeme všetci iba uchechtávať a pohoršovať.

Tabák najnovšie totiž mnohých prekvapila komentárom na Facebooku. Predviedla sa reakciou na článok o kurióznej dopravnej nehode na Dargove, píše portál dnes24.sk.

Príslušníci v Košickom kraji boli privolaní k bizarnej nehode. Luxusnému BMW-čku s 18-ročnou vodičkou za volantom tam skrížil cestu sovietsky tank. 

Kuriózna nehoda na Východe: Luxusné auto sa zrazilo s ruským tankom! (FOTO)
Policajti neverili vlastným očiam! Príslušníci v Košickom kraji boli totiž privolaní k bizarnej nehode. Luxusnému BMW-čku s puberťáčkou za volantom skrížil cestu ruský tank. Nezvládla jazdu Iba 18-ročná vodička z okresu Michalovce viedla motorové... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Snaží sa byť vtipná?

Samotný opis nehody môže vyznieť úsmevne, no pri dopravnej nehode utrpeli dve osoby ťažké zranenia. Poslankyňa Tabak správu okomentovala so slovami: „To som nebola ja“ a pridala k tomu aj vysmiateho smajlíka.

Vlna kritiky

Na jej príspevok zareagovali mnohí komentujúci, ktorí väčšinou poukazovali na to, že nemá 18 rokov, ako vodička v článku. Nešetrili však ani kritikou. „Veľmi vtipné. Dvaja ťažko zranení. Kultúrna úroveň politika nula bodov.,“ napísala Daniela. „Toto nie je hate, ale treba sa občas aj zamyslieť, čo je vhodné a čo nie,“ pridal Roman.

Tretia dávka už po troch mesiacoch? Čo si o tom myslia politici?
Včera sme písali o tom, že Ministerstvo zdravotníctva SR schválilo skrátenie času medzi podaním druhej a tretej dávky. Nás v redakcii zaujímalo, čo si o tomto kroku myslia niektorí... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.