Michal Truban kritizuje? Matovič a Kollár sú šmelinári
14 | 12 | 2021 I Eka Balašková

V ostatnom čase to vyzerá na návrat Michala Trubana. On sám nevylučuje kandidatúru na predsedu mimoparlameneného Progresívneho Slovenska. Denníku N poskytol rozhovor, v ktorom sa vyjadril aj na tému niektorých koaličných lídrov.

Po voľbách sa stratil

Keďže predal firmu, mohol sa venovať naplno práci v PS a dcérke, ktorá sa mu narodila tesne po voľbách. V súčasnosti robí aj konzultácie pre nové firmy, ktorým odovzdáva svoje skúsenosti. Za chybu, z ktorej sa treba poučiť, považuje fakt, že PS sa pred voľbami nespojilo so stranou Za ľudí. "Rozprávali sme o starých a nových politikoch, o tom, že tí starí sú hašteriví, hádajú sa, ale sami sme sa nedokázali spojiť." Konštatuje Truban, ktorý poznamenáva, že keby sa PS dostalo do vlády, alebo parlamentu, mohlo všetko aj okolo pandémie vyzerať inak.

Samuel Marec: Nerušte, práve rozkladáme štát!
Posledný týždeň je dokonalým príkladom, ako sa to nerobí. Skonštatoval to vo svojom komentári v sérii príspevkov Dole vodou so Samom Marcom pre denník SME prekladateľ a publicista Samuel Marec. Do posledného šróbika rozpitval svoj postoj k... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Biháriovú nespochybňuje

O cca pol roka by sa mal konať snem PS, kde by sa rozhodlo o lídrovi, ktorý stranu povedie aj do volieb. Michal Truban však nebude kritizovať navonok. "Konštruktívnu kritiku dáva dovnútra. Navonok PS drží spolu." Tvrdí Truban v rozhovore s M. Tódovou. Sám si však ako predsedu vie predstaviť aj M. Šimečku. Sám svoju kandidatúru síce nepotvrdil, ale ani nevylúčil.

Protikorupčný boj ničí sám Matovič

Michal Truban tvrdí, že to robí tým, že k sebe pritiahol Borisa Kollára. Pre Denník N sa o oboch vyjadril, ako o šmelinároch. "Chápem, že Igorovi ako šmelinárovi sedí Boris ako šmelinár. Nepotrebujú reálne nič robiť, iba pred kamerami sa tak tváriť. Všetci videli ako vyšmelil s Borisom 500 eur bez toho, aby o tom niekto vedel. Týmto Igor spochybňuje celú svoju podstatu aj podstatu tejto vlády."

Zavrieť ústa za každú cenu? - Hnevá sa Juraj Štubniak
Zloba, arogancia a hlúposť. To sú podľa Štubniaka nepriatelia, ktorých máme dnes už vo vlastných radoch - na pracoviskách, či dokonca v rodinách. Dokonalý príklad arogancie Ponúka Juraj Štubniak na príklade lekára, pôrodníka Semmelweisa. Ten... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.