Fico: O hlúposti vládnych opatrení sme sa presvedčili na vlastné oči
06 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Predseda Smeru - SD Robert Fico čoraz častejšie vystupuje v názorných videách. Isto je to aj preto, že rozšírenie informovania o pravidelné videonahrávky prišlo so vstupom mladého Erika Kaliňáka do podpredsedníctva Smeru - SD. Ten je zbehlý v moderných technológiách. V nasledujúcom videu sa vyjadrili o opatreniach, ktoré pomáhajú bohatým reťazcom, no nenapraviteľne ničia malé obchody. Investigatívne preukázali svoje tvrdenia v teréne.  

Vláda Hegera a Matoviča podľa Fica iba predstiera opatrenia proti covidu 19. Nerozmýšľajú o tom, čo svojou hlúposťou spôsobujú a koho podporujú. Uvádza príklad z konkrétneho obchodu. Ide o špecializovaný obchod na športové oblečenie, do ktorého sa Fico vybral s Erikom Kaliňákom. Pre takýto obchod platí, že môžete predávať obuv, no nemôžete predávať športové oblečenie. Fico v obchode prešiel od topánok, ktoré si mohol kúpiť, k oblečeniu, ktoré si nemohol kúpiť, oblepeného zákazovou páskou. Pritom topánky a oblečenie boli od seba vzdialené jeden meter.

Minister školstva znížil rozpočet vysokých škôl. Investuje do spriaznených inštitúcií
V rámci relácie TV Markíza Na telo s hosťami Ladislavom Kamenickým, exministrom financií za Smer - SD, a Branislavom Gröhlingom, ministrom školstva za SaS, odznela nenápadná, no o to závažnejšia informácia z úst predstaviteľa Smeru - SD. V rámci... Čítať ďalej
06 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Potom sa spolu presunuli do veľkého zahraničného reťazca, kde kúpite oblečenie od spodného prádla až po kožuchy. „Koho to teda ten Matovič a Heger podporujú?“ pýta sa Fico.

V Maďarsku je sloboda

Ďalej sa išli pozrieť na slovensko-maďarské pohraničie, ako fungujú reštaurácie. V Rusovciach zistili, že všetky gastroprevádzky sú zatvorené. O niekoľko 2 kilometre ďalej na území maďarskej Rajky je úplne iný svet. Tam si môžete v pokoji a teple dať kávu alebo sa najesť, ísť do fitness alebo navštíviť kaderníčku. A dajú sa nakúpiť všetky vianočné darčeky, čo je na Slovensku zakázané! „Koho vlastne podporuje Hegero-Matovičova vláda?“ pýta sa aj Erik Kaliňák, podpredseda Smeru - SD.

Vláda pácha „ekonomickú velezradu“

Podľa Fica opatrenia vlády podporujú šírenie covidu a na druhej strane poškodzujú slovenských podnikateľov. Velebia zahraničné reťazce. Fico to nazval ekonomickou velezradou. Navrhuje, aby to buď všetko zatvorili a kompenzovali podnikateľov, alebo po vzore Maďarska nech nechajú prevádzky dýchať. Všetko medzi tým je vládny mačko-pes.

„My v Smere by sme išli cestou Poľska a Maďarska,“ uzatvoril výpravné video predseda Smeru - SD.

Poslanec Šefčík(OĽaNO) sa vyhovára kvôli fotke
Ako zvládnuť duchovnú prípravu na Vianoce aj v tomto lockdownovom období, keď sa ľudia nemôžu zúčastniť na svätej omši alebo bohoslužbe... To je otázka, ktorú si kladie množstvo veriacich. Poslanec Marek Šefčík im dal na svojej nástenke na... Čítať ďalej
06 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory, využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!