Markíza KLAME a mala by sa ospravedlniť, tvrdí Blaha
05 | 12 | 2021 I Ivan Mihale
Na dnešnú reláciu Na telo s Michalom Kovačičom reaguje vo svojom statuse aj Ľuboš Blaha. Pán moderátor Kovačič, tváriaci sa ako odborník na virológiu sa opäť pochlapil. Na margo Blahovho videa o 10 vládnych hoaxoch o očkovanie uviedol, že "bolo dokázané, že sú to nepravdy". A vlastne mu je celkom jedno, že pri kreovaní sa Blaha opieral o vedecké štúdie a overiteľné štatistiky.

V statuse opäť vysvetluje ako to s videom bolo "Nedokázali, že tie ich štúdie sú pravdivé a moje nepravdivé - len to, že veda má na tieto otázky rôzne odpovede. A veda funguje tak, že sa vedie diskusia - nie tak, že sa zmaže Blaha, lebo sa opiera o názory význačných vedcov a potom sa povie, že Blaha šíril nepravdy." Preto smerák oslovil vedca Biomedicínskom centre SAV, ktorý je rešpektovaný onkológ a patrí k najväčším odborníkom na Slovensku. Preto sa Blaha pýta: "Aj toho zmažú, lebo Markíza povie?"

Tomáš Taraba: "Sme ešte demokratický štát"?
"Kolíkova návrhom, aby ľudia za vyjadrený názor, ktorý verejná moc vyhlási za klamstvo, išli na 10 rokov do väzenia, sa stala stelesnením ohrozenia demokracie, slobody slova a žiaľ aj zdravého rozumu." Píše vo svojom nedeľnom statuse Tomáš... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Status Ľuboša Blahu prinášame v plnom znení:

"ŽIADAM MARKÍZU O OSPRAVEDLNENIE ZA ŠÍRENIE LŽÍ

Markíza dnes opäť šírila hoaxy. Ja viem, dostávajú za to milióny, aby šírili propagandu o očkovaní. Ale nepomáha im to: čím viac klamú, tým menej im ľudia dôverujú. A áno, viac dôverujú Ľubošovi Blahovi. Mrzuté

1. Ja samozrejme pánovi Kovačičovi ďakujem za to, že robí reklamu môjmu videu o 10 vládnych hoaxoch o očkovaní. Ale šíri o mojich tvrdeniach vo videu zjavné klamstvo, že "bolo dokázané, že sú to nepravdy".

2. V skutočnosti som sa pri všetkých mojich kritických tvrdeniach o očkovaní opieral o vedecké štúdie a overiteľné štatistiky. Či už to boli výskumy britských vedcov alebo grafy Európskej komisie. Napriek tomu moje video americká korporácia zmazala.

3. Jediné, na čo sa zmohol Denník N a liberálne kaviarne, bolo, že proti jedným vedeckým štúdiám ponúkli iné vedecké štúdie, ktoré sú provakcinačné.

4. Tým nedokázali, že tie ich sú pravdivé a moje nepravdivé - len to, že veda má na tieto otázky rôzne odpovede. A veda funguje tak, že sa vedie diskusia - nie tak, že sa zmaže Blaha, lebo sa opiera o názory význačných vedcov a potom sa povie, že Blaha šíril nepravdy.

5. Osobitné pohoršenie vzbudil môj výrok, že očkovanie môže zvyšovať tvorbu nových mutácií, čím len predlžuje pandémiu. Toto je téza nositeľa Nobelovej ceny za virológiu Luca Montagniera. Ja viem, dezolát. Takých Nobeloviek by Kovačič získal aj sto.

6. Prepáčte, že považujem pána Montagniera za väčšieho odborníka na virológiu ako pána Kovačiča z Markízy - ja chápem, že liberálna bublina podľahla pocitu, že vie všetko najlepšie, ale zvyšok Slovenska vie, že sú to len nabubralí nevzdelanci a primitívi.

7. Ale dobre - vravia, že šírim nepravdy. Nevedia to dokázať a tvária sa, že sú múdrejší ako nositelia Nobelove ceny za virológiu. Rozmýšľal som, ako im otvoriť oči. Čokoľvek napíšem, hrozí, že to vymažú.

8. A tak som oslovil naslovovzatého odborníka, nech to vysvetlí sám. Slušne som oslovil doktora Jána Lakotu, uznávaného experta na vakcináciu.

9. Dlhoročný vedec Ján Lakota pôsobí v Biomedicínskom centre SAV, je rešpektovaný onkológ a patrí k najväčším odborníkom na Slovensku. Aj toho zmažú, lebo Markíza povie?

10. Áno, predpokladajme, že kaderník Gröhling by ho rovnako ako mňa označil za "postihnutého". Lebo Gröhling si nedokázal bez plagiovania napísať ani len diplomovú prácu, takže on je ten najpovolanejší, aby mudroval o čomkoľvek.

Hádajte : Čo má spoločné Rizman a exminister Počiatek?
Pri pohľade na Rizmana a Počiatka nám napadne otázka : Čo môže mať spoločné priateľ prezidentky a bývalý minister ? V článku vám to prezradíme. Informuje pluska.sk Spojenie týchto dvoch mužov v roku 2010 odhalil týdenník Život. Vtedy dostaval... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Denis Merva

11. Jediné, čo na mne môže Gröhling hodnotiť, je účes - nechajme ho tak. Orol muchy nechytá.

12. Pre mňa je dôležitá reakcia odborníka, nie plagiátora Gröhlinga či nejakej uvrieskanej Bittó. Doktor Lakota mi slušne napísal stanovisko k vedeckej hypotéze, o ktorú som sa opieral - a teda, že očkovanie v prípade vírusov, môže byť kontraproduktívne a predlžovať pandémiu.

13. Citujem odpoveď od MUDr. Jána Lakotu, CSc., ktorý sa opiera o vedeckú štúdiu Imperfect Vaccination Can Enhance the Transmission of Highly Virulent Pathogens, ktorú napísali a podopreli výskumom význační anglo-americkí vedci ako Andrew F. Read či Susan J. Baigen.

14. Vo svojom výskume dokázali, že "anti-disease vaccines that do not prevent transmission can create conditions that promote the emergence of pathogen strains that cause more severe disease in unvaccinated hosts." Čiže dokazujú to, čo som spomínal vo videu.

Šeliga dostal lekciu od analytika Bošňáka
Juraj Šeliga sa teší, že konzílium zas po čase k niečomu dospelo a že aj niečo vyrieklo, na čo bude nejak reagovať vláda nejakými opatreniami. Na sociálnej sieti mu to zjavne stačí a tak zostáva z jeho strany vysloviť už iba nádej. "Verím, že... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

15. Áno, je to vedecká štúdia, na ktorú určite existujú iné názory. Tak to je vo vede bežné. Ale nie je normálne, aby sme ich vedecké štúdie mazali či aby sme mazali názory Ľuboša Blahu, ktorý sa o vedcov opiera.

Vzhľadom na uvedené považujem slová Michala Kovačiča aj toho smiešneho kaderníka, ktorý dnes na Markíza sedel oproti nemu, za bohapustú lož. Nie, v mojom videu neboli "nepravdy", iba iné názory - logické, legitímne a vedecky podložené.

Žiadam od Markízy ospravedlnenie. Ako odčinenie úplne postačí, pokiaľ do štúdia zavolajú doktora Lakotu, nech im to konečne vysvetlí

PROSÍM ZDIEĽAJTE, KÝM NEZMAŽÚ AJ DOKTORA JÁNA LAKOTU!"

@repro foto/ Zdroj: FB Ľuboš Blaha