Šeliga dostal lekciu od analytika Bošňáka
05 | 12 | 2021 I Ivan Brožík
Juraj Šeliga sa teší, že konzílium zas po čase k niečomu dospelo a že aj niečo vyrieklo, na čo bude nejak reagovať vláda nejakými opatreniami. Na sociálnej sieti mu to zjavne stačí a tak zostáva z jeho strany vysloviť už iba nádej. 

"Verím, že odporúčania z konzília odborníkov budeme ako politici nielen počúvať (Čítať), ale najmä rešpektovať" - pustil Juraj Šeliga do slovenského sveta všeobjímajúcu frázu.

Ivan Bošňák - dátový analytik (v komentári pod Šeligovým statusom)

"Pán Juraj Šeliga:
Ak sme "vo vojne", tak s touto zostavou by som nešiel ani do Bitky pri Lamači. Rozhodujú o celej krajine. Tam fakt musí byť aj: sociológ, psychológ, matematik, dátový analytik, ekonóm a jeden generál z armády na "vojnu" a jeden krízový manažér. Navrhnite doplnenie konzília. Toto nemá byť druhý "ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA" odbor Epidémie a pandémie. Pre dobro veci." Píše odkaz Jurajovi Šeligovi a v podstate celej aktuálnej bezmocnej moci dátový analytik Ivan Bošňák.

(Medzititulky red. Hd.)

S ukončením lockdownu nerátajte!
Desať dní od zavedenia lockdownu na Slovensku včera odborníci prehodnocovali dáta. Ako budú vyzerať nasledujúce opatrenia a čo nás čaká? Vláda s rozhodnutím váha, odborníci majú jasno Včera to bolo presne desať dní, čo bol na Slovensku zavedený... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

_________________

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.