Výsledok protiočkovacieho summitu Covid: Sedem NAKAZENÝCH  lekárov vrátane známeho antivaxera
26 | 11 | 2021 I Ingrid Vrabcová

 

Po summite proti očkovaniu na Floride ochoreli na COVID-19 siedmi lekári, ale aj prominentný americký antivaxer, ktorý na akcii propagoval liek Ivermektín, píše portál hnonline.sk.

O dva dni ochorel

„Bol som na Ivermektíne šestnásť mesiacov a moja žena tiež. Nikdy v živote som sa necítil zdravšie,“ – vyhlásil na antiočkovacom summite vo floridskej Oscale, lekár Bruce Boros. O dva dni neskôr ochorel na COVID-19.

Podľa The Guardian patrí tento 71-ročný americký kardiológ k prominentným odporcom očkovania. Niekoľko dní po konferencii sa nákaza prejavila aj u ďalších šiestich lekárov, ktorí sa na summite zúčastnili a vystupovali tam proti vakcínam.

Bill Gates varuje pred bioteroristickými útokmi po pandémii
Bill Gates, aktuálne štvrtý najbohatší človek na svete, tvrdí, že potrebujeme nový spôsob očkovania. Varuje pred bioterorizmom, ktorý možno očakáť po pandémii, píše portál startitup.sk. Bill Gates ako jeden z prvých ľudí na svete varoval pred... Čítať ďalej
18 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Organizátor akcie John Littel podľa denníka The Daily Beast však trvá na tom, že lekári sa nenakazili na konferencii. „Myslím, že to dostali v New Yorku alebo v Michigane alebo odkiaľkoľvek. Boli to ľudia, ktorí prileteli z rôznych miest,“ – vyhlásil a dodal, že nesúhlasí s označovaním summitu ako „superprenášačskej“ akcie.

Účastníci summitu však nemali rúška a nedodržiavali odstupy.

Ivermektín – zázračný liek?

Ivermektín začalo veľa ľudí označovať za zázračný liek. Išlo najmä o odmietačov nových vakcín proti COVIDu-19. Mnoho krajín vrátane napríklad Slovenska potom schválilo jeho mimoriadne použitie pre pacientov s ťažkým priebehom ochorenia.

Farmafirmy dosahujú na vakcínach zisk 1 000 dolárov za ZA SEKUNDU
Farmaceutické spoločnosti Biontech, Pfizer a Moderna dosahujú podľa prieskumu globálnej aliancie pre vakcíny zisk 1 000 dolárov (necelých 880 eur) každú jednu sekundu na svojich vakcínach proti koronavírusu, informuje epochtimes.de K takémuto... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Podľa Amerického úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) však Ivermektín nemá žiadne preukázané účinky proti COVIDu a ľuďom môže pri predávkovaní vážne ublížiť.

Ani Európsky liekový regulátor (EMA) neodporúča užívať Ivermektín na prevenciu či liečbu COVIDu.

Český Štátny ústav pre kontrolu liečiv ešte v marci umožnil zdravotníckym zariadeniam podávať prípravok pacientom s koronavírusom v rámci experimentálnej liečby, dodáva portál hnonline.sk

(Medzitituly red. HD.)

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!