WHO: Vakcíny sú nebezpečné. Milióny nahlásených vedľajších účinkov za rok!
22 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Podľa toho, čo zverejňuje Svetová zdravotnícka organizácia o vedľajších účinkoch vakcíny proti covid 19, tieto vakcíny sa zdajú byť nebezpečnejšie než akékoľvek iné. O tom, že tieto zistenia sa nemôžu tajiť, je presvedčený portál OZ Dôstojnosť Slovenska. Médiá a politici na Slovensku však tento fakt ignorujú.

Akýkoľvek liek alebo vakcína môže spôsobiť nežiaduce liekové reakcie. Zvyčajne prínosy lieku alebo očkovania prevažujú nad potenciálnou škodou. Nové údaje Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) však prinajmenšom silne spochybňujú prínos experimentálnej vakcíny proti Covidu. Je však veľmi nepravdepodobné, že mainstreamové médiá tieto údaje zverejnia. Odporujú ich propagande. 

Drgonec: Ak sa pred súd v Štrassburgu dostanú prípady povinného očkovania, zaplatíme to všetci
Emeritný ústavný sudca v rozhovore pre eReport vysvetlil niekoľko veľmi zaujímavých faktov okolo povinného očkovania niektorých vekových skupín tak, ako ho presadzuje premiér Heger. Stačí poznať súvislosti V tých očkovacích má emeritný sudca... Čítať ďalej
21 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Vedľajšie účinky bežných vakcín

V roku 2015 WHO vytvorila databázu (VigiBase) o vedľajších účinkoch vakcín a liekov. K tejto databáze je verejný prístup cez VigiAccess. Všetky hlásené nežiaduce účinky sú v ňom zverejnené (aj keď ide zrejme o zlomok všetkých nežiaducich účinkov). Aktuálne údaje hovoria jasnou rečou. http://www.vigiaccess.org/:

Napríklad proti mumpsu sa ľudia očkujú od roku 1972. Za 49 rokov bolo hlásených 711 vedľajších účinkov. Dokonca aj očkovanie proti osýpkam od roku 1968 malo len 5 827 zaznamenaných vedľajších účinkov. Očkovanie proti detskej obrne? Od roku 1968 máme celkovo 121 988 prípadov hlásených vedľajších účinkov. Očkovanie proti chrípke má 272 202 hlásených nežiaducich účinkov za 53 rokov.

Fico: Kovačič v Na telo predviedol neprofesionalitu, zaujatosť a lož
Predseda strany Smer - SD Róbert Fico zverejňuje čoraz častejšie svoje videá k aktuálnemu politickému dianiu. Jedno z posledných videí zverejnil na svojom FB profile v tento nedeľný večer. Reagoval ako jeho kolega Ľuboš Blaha na moderátorov... Čítať ďalej
21 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Predpokladá sa, že ide o zlomok vedľajších účinkov

A ako je to teda s experimentálnymi vakcínami proti covidu? WHO nazbierala 2 457 386 hlásených prípadov vedľajších účinkov. Od roku 2020! Takže v podstate do jedného roka. Koľko ich je však v skutočnosti? Len na Slovensku sa hlási malý zlomok nežiaducich účinkov a úmrtí.

Celkovo si možno položiť otázku, prečo sa politici naďalej tak výrazne spoliehajú na povinné očkovanie. Na jednej strane máme vedľajšie účinky na rozdiel od akejkoľvek inej vakcíny alebo lieku, na druhej strane ochranný účinok trvá len niekoľko mesiacov. Naozaj to stojí za to? A to sme ešte nehovorili o množstve „náhlych a nečakaných“ úmrtí, ktoré momentálne zapĺňajú médiá.

Vláda pripravuje pôdu na povinné očkovanie experimentálnou vakcínou!
To, čo ešte v lete odmietali aj naši najvyšší koaliční činitelia sa pomaly stáva skutočnosťou! Už neplatí, že očkovanie nikdy nemôže byť povinné. Najnovší vývoj pandémie na Slovensku zmenil aj rétoriku vlády a otázka povinného očkovania sa skloňuje... Čítať ďalej
21 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Úmrtia na zápal srdcového svalu

Hovoríme aj o dlhodobých následkoch smrti, ako je zápal srdcového svalu - hlavný vedľajší účinok mRNA vakcíny. Približne 40 % prípadov zomrie na následky do desiatich rokov. To znamená, že tieto prípady nie sú zahrnuté ani v údajoch o úmrtiach na očkovanie. Ak niekedy budú. 

To však nezaujíma slovenskú politiku ani mainstreamové médiá.