Fico: Kovačič v Na telo predviedol neprofesionalitu, zaujatosť a lož
21 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Predseda strany Smer - SD Róbert Fico zverejňuje čoraz častejšie svoje videá k aktuálnemu politickému dianiu. Jedno z posledných videí zverejnil na svojom FB profile v tento nedeľný večer.  

Reagoval ako jeho kolega Ľuboš Blaha na moderátorov nedeľných politických relácií. Na pranier si vzal moderátora Na telo Michala Kovačiča, ktorý podľa neho ani hostí nepotrebuje, prezentuje sám seba.

Gastro a hotely sú zatvorené už týždne, no vládu to netrápi!
Pandemická situácia na Slovensku sa zhoršuje zo dňa na deň, vláda odsúhlasila sprísnenie opatrení a pošuškáva sa, že lockdown pre nezaočkovaných nebude stačiť. No podnikatelia vládu varujú! Pokiaľ štát nie je ochotný podnikateľom pomôcť, potom... Čítať ďalej
21 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Fico včera v statuse na Facebooku skonštatoval, že povinné očkovanie je nechutný fašistický nápad. Argumentoval tým, že očkovanie nie je jediná cesta z pandémie. A dodal, že v krajinách s vysokou mierou zaočkovanosti majú rovnaký problém s pribúdajúcimi chorými a so zaťaženými nemocnicami.

Kovačič v dnešnom Na telo v neprítomnosti Fica ukázal graf z ministerstva zdravotníctva, ktorý ukazoval vzťah miery zaočkovanosti v jednotlivých krajinách a úmrtnosti na covid 19. Teda niečo iné, ako prezentoval Fico vo svojom statuse. K tomu moderátor dodal, či je zodpovedné to, čo Fico tvrdí. „A potom nechal na mňa nadávať nejakého poslanca z OĽaNO, ktorého ani nepoznám,“ povedal predseda Smeru - SD. Bez oponentúry a moderátorského vyvažovania.   

Matovičova predvolebá kampaň ako totálne fiasko
Slovensko si pohoršilo v medzinárodnom indexe korupcie, keď sa zo 40. miesta prepadlo na 42. Z krajín EÚ tak skončilo piate od konca, horšie sú na tom už len Chorvátsko, Bulharsko, Maďarsko a Rumunsko. Vyplýva to z najnovšieho rebríčka korupcie... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Ivan Mihale/ tasr

Fico takéto konanie považuje za prejav neprofesionality, politickej zaujatosti a pýchy moderátorov. Na záver videa sa Kovačiča spýtal, prečo by mal za takýchto okolností ísť do Markízy ako hosť.