Blaha: Médiá za ťažké milióny pritvrdzujú očkovaciu propagandu. Klamú
22 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha zhodnotil na svojom facebookovom profile obsah nedeľných politických relácií. Došiel k poznaniu: „Liberálne média šíria bohapusté lži o očkovaní! Po štyroch rokoch odmlky sa konala.“

Podľa neho v uvedených reláciách zaznela iba očkovacia propaganda. Slovensko odmieta povinné očkovanie a Robert Fico to považuje za nechutný fašistický nápad. Markíze v prieskume vyšlo, že spomedzi zaočkovaných ľudí menej ako 50 % občanov chce aj tretiu dávku.

Vláda pripravuje pôdu na povinné očkovanie experimentálnou vakcínou!
To, čo ešte v lete odmietali aj naši najvyšší koaliční činitelia sa pomaly stáva skutočnosťou! Už neplatí, že očkovanie nikdy nemôže byť povinné. Najnovší vývoj pandémie na Slovensku zmenil aj rétoriku vlády a otázka povinného očkovania sa skloňuje... Čítať ďalej
21 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Nesprávny graf proti Ficovým výrokom  

Dnes podľa Blahu najväčšie klamstvá šírili novinári. Kovačič, moderátor relácie Na telo, a Makara, moderátor O päť minút 12, ukázali graf, podľa ktorého je vo vysoko preočkovaných krajinách menej úmrtí. To malo vraj vyvrátiť výrok Roberta Fica. Ten však nehovoril o úmrtiach, ale o šírení covidu. Krajiny, kde majú preočkované tri štvrtiny populácie, majú rekordný nárast nakazených a nemocnice sú pod rovnakým náporom ako u nás. Vyhlásil, že Markíza aj RTVS šíria hoaxy.

Krajniak by chcel okamžitý lockdown, povinné očkovanie nepodporí
Minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) by uprednostnil pred postupným sprísňovaním opatrení radšej trojtýždňový lockdown pre všetkých. Nezaradený poslanec a líder mimoparlamentného Hlasu-SD Peter Pellegrini hovorí, že o tvrdom lockdowne možno... Čítať ďalej
21 | 11 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Takéto grafy sú navyše manipulatívne. Sú krajiny, ktoré majú zaočkovanosť menšiu ako Slovensko a neumiera tam prakticky nikto - v miliardovej Číne majú zaočkovaných iba 42 % a obetí majú o vyše polovicu menej ako my.

„Tak čo, budeme na základe Číny tvrdiť, že očkovanie nefunguje? Vytvoríme grafíček? Markíza aj RTVS takýmito hlúpymi hoaxami iba dokazujú, že bezducho šíria vládnu propagandu, pretože za to dostali milióny eur - a to je obyčajná korupcia,“ píše Blaha.

Výrok ústavného súdu nie je o povinnom očkovaní proti covidu

Najväčšie klamstvá však zaznievali vo vzťahu k povinnému očkovaniu. Podľa médií Ústavný súd už v 2014 rozhodol, že očkovanie môže byť povinné. Proti tomu sa podpredseda Smeru - SD rázne postavil: „Ústavný súd predsa nerozhodol o mRNA vakcíne proti Covidu, ale o detských chorobách a v tom je 5 zásadných rozdielov.“ Následne uvádza rozdiely medzi detskými vakcínami a tými proti covidu.   

1) Pri detských chorobách je možné vytvoriť kolektívnu imunitu, zatiaľ čo pri chrípkach či koronavírusoch to možné nie je, lebo vírus mutuje. Takže nemá epidemiologický zmysel, aby sme mali všetkých zaočkovaných.  

Pán Heger, vy to myslíte s povinným očkovaním bezbranných starcov vážne?
"Heger vyhlásil, že ide presadzovať na Slovensku povinné očkovanie na Covid. Skôr ako sa o to pokúsi mal by sa ísť skúsiť prejsť po meste bez ochranky, aby nadýchal náladu ľudí. V tom taxíku to nie je ono." Píše na sociálnej sieti Tomáš... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Ivan Brožík

2) Vedľajšie účinky v prípade detských vakcín sú v porovnaní s vakcínou proti Covidu miniatúrne. Pri vakcíne proti mumpsu za takmer 50 rokov jej fungovania bolo hlásených 711 vedľajších účinkov na celom svete. V prípade vakcín proti Covidu ide o milióny hlásení. Navyše po nej umierajú tisíce ľudí po celom svete. „Ako sme sa dnes na RTVS dozvedeli, u nás je to oficiálne 7 ľudí, kým v Česku 122 ľudí. Mimochodom, len sa tak skromne pýtam, kto by veril slovenskému ŠÚKL, keď v Česku majú takmer 17-krát viac úmrtí na vakcínu? Lebo čo Slovák, to Robocop? A v Česku žijú samé trasorítky? Alebo Baťovej ŠÚKL jednoducho podvádza?“ spochybňuje štatistiky Blaha.  

Nevieme o budúcich účinkoch vakcín

3) V prípade vakcín proti Covidu nejde o typické očkovanie, ale o génovú terapiu na báze mRNA princípu. MRNA vakcína bola prvýkrát testovaná na ľuďoch v rokoch 2013-2016, výsledky boli v 2017 a išlo o 100 ľudí. Nešlo o koronavírusy, ale o besnotu. Netušíme, čo táto revolučná technológia prinesie. Za 2 roky sa to nedá vedieť. Ani za 4 roky. Nútiť ľudí do medicínskeho experimentu, ktorý tu prebieha zopár rôčikov, je dramaticky iné ako vakcína proti mumpsu, ktorá tu je 50 rokov.

4) Vakcína na týfus sa vyvíjala vyše sto rokov. To tu chce niekto tvrdiť, že máme nasilu pchať do ľudí vakcínu na Covid, ktorá je naďalej povolená iba núdzovo a funguje tu 2 roky?

5) Účinnosť detských vakcín je takmer stopercentná, zatiaľ čo v prípade Pfizeru účinnosť klesá na úplne smiešne čísla.

Namiesto liečenia násilné očkovanie

Blaha vyhlasuje, že očkovanie nefunguje. Ide podľa neho o frašku. Chcú opäť robiť na ľuďoch experimenty. Minulý rok Slovákov nasilu nahnali na celoplošné testovanie, čoho výsledkom bol najvyšší počet úmrtí na svete. Teraz chcú násilné celoplošné očkovanie. „ Namiesto toho, aby ľudí liečili, za rok vypľundrovali slovenské nemocnice a vyhnali zdravotníkov. Aj ex-minister Krajčí dnes potvrdil, že leto prehajdákali. Oni môžu za to, že sme zase najhorší na svete.“

Právnička Laššáková: Očkovanie nie je ani sloboda, ani úsmev, ani nič pozitívne, čo sľubovali
So zdesením sledujem, ako misijná činnosť covidového náboženstva rozsieva hlavne nenávisť. Ľudia sú na seba ako psi! Konštatuje to na sociálnej sieti právnička Judita Laššáková. Akoby to, čo utrpelo v tejto kríze najväčšiu škodu, bola naša... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Na záver Blaha odkazuje, že treba vypnúť médiá hlavného prúdu, pretože šíria klamstvá. Treba hľadať pravdu na sociálnych sieťach.