Právnička Laššáková: Očkovanie nie je ani sloboda, ani úsmev, ani nič pozitívne, čo sľubovali
20 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

So zdesením sledujem, ako misijná činnosť covidového náboženstva rozsieva hlavne nenávisť. Ľudia sú na seba ako psi! Konštatuje to na sociálnej sieti právnička Judita Laššáková. Akoby to, čo utrpelo v tejto kríze najväčšiu škodu, bola naša ľudskosť. A to len preto, lebo si vzájomne vyčítajú, či je niekto zaočkovaný či nie, oprávnene upozorňuje.

V úvode svojho statusu spomína vyjadrenie rakúskeho ministra zdravotníctva: My vieme, že ochrana vakcínou po štyroch, piatich mesiacoch slabne. 

Nasľubovali hory-doly a nič

"Veľmi ma teší, že pán minister priznal, že klamali. Všetci každému, teda všetky vlády každému občanovi. Je mi zle z toho, ako politici donútili mnohých dať sa zaočkovať dvomi dávkami. Sľubovali slobodu, úsmev, zrušenie reštrikčných opatrení. Dnes bez hanby priznávajú, že ochrana vakcínou po 4-5 mesiacoch slabne,“ poukazuje právnička na nesplnené sľuby.

Upozorňuje na to, že všetci už zistili, aké sú vysoké čísla pozitívne testovaných aj v krajinách s viac ako 70 % zaočkovanosťou. Počty pozitívne testovaných sa zvyšujú v každej krajine.

Podľa vlasov spoznáš, kto je očkovaný: Hára nám budú viať ako na koncerte Iron Maiden!
Apartheid pre nezaočkovaných! Jedine tak sa podľa opzičného poslanca za stranu Smer-SD Ľuboša Blahu dá nazvať to, čo na nás vládni papaláši pripravili. Vo svojom statuse na sociálnej sieti Blaha hneď použil príklad - zaočkovaná pani prezidentka... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Očkovanie podľa nej nie je ani sloboda, ani úsmev, ani hudba, ani nič pozitívne a krásne, o čo nás politici oberajú už vyše roka a pol. A nie je ani riešenie, ako tvrdili mnohí.

Znak absolútnej hlúposti

"Neviem, komu patrí výrok, že „politici začnú prijímať rozumné riešenia až vtedy, keď už všetky ostatné minuli“, no myslím si, že je zastaraný. Potreboval by nový šat a skombinovanie s Einsteinovým výrokom o absolútnej hlúposti: Politici dnešných vlád nezačnú prijímať rozumné riešenia nikdy. Opakujú stále tie isté veci dokola a očakávajú iné výsledky. A to je znakom absolútnej hlúposti.“ hodnotí situáciu dneška právnička.

Laššáková si myslí, že povinnosť očkovania proti Covid-19 nie je možné zaviesť a to nielen kvôli tomu, že vakcína má iba podmienečné povolenie. Dokonca ani preto, že EMA schválila19. novembra 2021 na núdzové použitie antivirotikum na liečbu covidu.

Medzi OĽANO a SAS to vrie. Navzájom sa chvália svojimi poslancami, ale konajú presne opačne!
Ako uviedol na sociálnej sieti poslanec zo strany SaS Radovan Sloboda, zaočkovaní proti ochoreniu COVID-19 sú trestaní aj pri športových podujatiach. Naopak pre zaočkovaných nemá byť podľa neho obmedzený vstup na štadióny. Poslanec sloboda... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Norbert Pančík

"Jeden z dôvodov je aj to, že nie každého je možné očkovať. Niektorým to napríklad nemusí odporúčať ich lekár. A akonáhle je stanovená nejaká výnimka, je to už iba krôčik k tomu, aby sa udeľovala horom-dolom bez rozmyslu. Ani nehovoriac o jej využívaní a zneužití," upozorňuje Laššáková.

Slobodné rozhodovanie je fuč

"Utrpenie ľudí, ktorí boli oklamaní a prinútení dať sa zaočkovať, je bolestivé. Chápem ho. Nikomu jeho rozhodnutie podvoliť sa nátlaku nevyčítam. Mrzí ma, že sme ako spoločnosť neboli jednotní a nepostavili sa spoločne proti takémuto nátlaku. A mrzí ma aj to, že ani dnes nevidím spoločnú snahu postaviť sa jeden vedľa druhého – očkovaní a neočkovaní – aby sme uchránili to najdôležitejšie: slobodné rozhodovanie sa o tom, ako mám žiť, bez brutálnych nátlakových akcií zo strany štátu," konštatuje Laššáková.

Uhrík: Prestaňte už naháňať ľudí s injekciami!
Povinné očkovanie proti Covidu? V žiadnom prípade! Dušuje sa vo svojom stause na sociálnej sieti europoslanec Milan Uhrík. To fakt máme veriť, že keď sa namiesto 7 ľudí z 10-tich zaočkuje 8 ľudí z 10-tich, tak zrazu vírus zmizne a epidémia... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!