Medzi OĽANO a SAS to vrie. Navzájom sa chvália svojimi poslancami, ale konajú presne opačne!
20 | 11 | 2021 I Norbert Pančík

Ako uviedol na sociálnej sieti poslanec zo strany SaS Radovan Sloboda, zaočkovaní proti ochoreniu COVID-19 sú trestaní aj pri športových podujatiach.

Naopak pre zaočkovaných nemá byť podľa neho obmedzený vstup na štadióny. Poslanec sloboda kritizuje OĽANO, že má vo svojom klube športovcov, no koná proti slovenskému športu. OĽANO ďalej uviedlo ,že opatrenia reagujú na mimoriadne vážnu situáciu v nemocniciach. O ťažkej rane pre šport hovorí aj mimoparlamentný Hlas-SD.

Ako napísala Sloboda a Solidarita na sociálnej sieti „Nerozumie opatreniu vlády, prečo musí trestať aj očkovaných. Toto rozhodnutie pochováva šport na Slovensku. OĽANO sa chváli svojimi poslancami z radov športovcov, ale konajú presne opačne, proti slovenskému športu,“ hromží poslanec Sloboda.

Poslanec OĽANO sa inšpiroval Matovičom - Býva v neskolaudovanom dome!
Reč je o poslancovi Petrovi Libovi , ktorý sa na začiatku septembra s rodinou presťahoval do nového domu v Košickej vychytenej mestskej časti Pereš. Informovala pluska.sk Miestni nad tým krútia hlavami. Novostavba nie je zatiaľ ani skolaudovaná.... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Denis Merva

Na situáciu v Rakúsku poukazuje aj koaličné OĽANO. Peter Dojčan z mediálneho tímu hnutia reaguje týmito slovami. „Žiaľ, stalo sa už nemilým zvykom, že v krízovej situácii koaličný partner napáda rozhodnutia vlastnej vlády, ale aj odporúčania odborníkov “Podľa Dojčana ide len o hru ako zvýšiť percentá aj napriek tomu, aká mimoriadne vážna situácia je v nemocniciach.

Reagoval aj bývalý futbalový reprezentant Dušan Tittel ktorý je súčasne aj člen predsedníctva opozičného Hlasu-SD. Obáva sa ťažkej rany pre slovenský šport, zo strany štátu z ktorej sa nebude ľahké vzchopiť. Citujem stanovisko Hlasu-SD „Počas druhej vlny sme počúvali, že antigénový test je cesta na slobodu a pred treťou vlnou sme zase počúvali, že očkovanie je cestou na slobodu“ Podľa Tittela vláda opatreniami ktoré nastolila oklamala slovenský šport a de facto zavrela všetky športové štadióny.

Hygienici majú nové právomoci: Môžu kontrolovať občianske, dávať pokuty aj zatvárať prevádzky
Pozor! Hrozia pokuty až do výšky 5 tisíc eur! Úrad verejného zdravotníctva dostal počas pandémie koronavírusu nové právomoci. Vyplývajú z novely zákona o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia, ktorú len minulý týždeň schválil parlament a... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková