Koniec športovej kariéry ! Vrcholoví športovci hlásia závažné vedľajšie účinky po očkovaní proti COVIDu (VIDEO)
20 | 11 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Vrcholoví športovci z Európy a USA hlásia po očkovaní vakcínou proti COVIDu-19 závažné vedľajšie účinky. Bol diagnostikovaný zápal tkaniva okolo srdca, ako aj krvné zrazeniny. Pre francúzskeho tenistu Jérémyho Chardyho to môže znamenať koniec kariéry, píše epochtimes.de.

Podľa Európskej liekovej agentúry (EMA) sa v Európskej únii vyskytli vedľajšie účinky vakcíny proti COVIDu-19 u približne jedného milióna ľudí (k septembru 2021) a približne 5 000 ľudí zomrelo (k júlu 2021).

Známe vedľajšie účinky vakcín proti koronavírusu zahŕňajú trombózu a zápal srdcového svalu a tkanív v okolí srdca.

Závažné vedľajšie účinky sa vyskytli aj u profesionálnych športovcov napriek dobrému zdravotnému stavu a výbornej kondícii.

Štúdia: Najväčšia úmrtnosť na COVID je v krajinách s najvyššou mierou očkovania
Údaje zo 185 krajín a štúdia uverejnená v časopise European Journal of Epidemiology ukazujú, že najvyššia incidencia a úmrtnosť na COVID-19 je v krajinách, kde je očkovanie najrozšírenejšie, píše epochtimes.de. Najvyššia úmrtnosť v krajinách s... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Obáva sa konca športovej kariéry

Francúzsky profesionálny tenista Jérémy Chardy sa po očkovaní vakcínou spoločnosti Pfizer v lete sťažoval na silné bolesti pri fyzickej námahe. Povedal, že už nemôže hrať tenis, a preto vynechal sezónu.

Chardy je na 59. mieste svetového rebríčka a teraz sa obáva konca kariéry.

Holandskému rýchlokorčuliarovi a olympijskému víťazovi Kjeldovi Nuisovi bol tiež diagnostikovaný zápal tkaniva okolo srdca týždeň po podaní vakcíny spoločnosti Pfizer v júli 2021. Trpel silnými príznakmi chrípky a bolesťami na hrudníku. Nuis sa ale rýchlo zotavil.

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Americkému profesionálnemu basketbalistovi Brandonovi Goodwinovi diagnostikovali krvnú zrazeninu v októbri, približne mesiac po očkovaní. Hráč NBA ohlásil silné bolesti chrbta a veľkú únavu. Goodwin tvrdí, že je „na 1 000 percent" presvedčený, že príčinou bola vakcína, dodáva epochtimes.de.

(Medzititulok red. HD.)

Farmafirmy dosahujú na vakcínach zisk 1 000 dolárov za ZA SEKUNDU
Farmaceutické spoločnosti Biontech, Pfizer a Moderna dosahujú podľa prieskumu globálnej aliancie pre vakcíny zisk 1 000 dolárov (necelých 880 eur) každú jednu sekundu na svojich vakcínach proti koronavírusu, informuje epochtimes.de K takémuto... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!