Štúdia: Najväčšia úmrtnosť na COVID je v krajinách s najvyššou mierou očkovania
17 | 11 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Údaje zo 185 krajín a štúdia uverejnená v časopise European Journal of Epidemiology ukazujú, že najvyššia incidencia a úmrtnosť na COVID-19 je v krajinách, kde je očkovanie najrozšírenejšie, píše epochtimes.de.

Najvyššia úmrtnosť v krajinách s najvyššou mierou očkovania

Za štvrtú vlnu koronavírusu vraj môžu tí, ktorí sa nedajú zaočkovať. Stále sa spomína „pandémia neočkovaných" ako vysvetlenie rastúceho počtu prípadov. Teraz údaje ukazujú, že najvyššia úmrtnosť na COVID-19 je práve v krajinách, ktoré sú najviac zaočkované.

Lôžko s umelou pľúcnou ventiláciou len po protekcii!
Chorvátski lekári sú zúfalí. Zdravotnícky systém v krajine je podľa nich na pokraji kolapsu, informuje nemecký Der Spiegel. Vzhľadom na vysoký počet pacientov s COVIDom sú kliniky v Chorvátsku maximálne preťažené. Bez zveličovania možno povedať,... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Európa epicentrom pandémie

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) zaznamenala v októbri viac ako 50-percentný nárast prípadov koronavírusu. V tejto súvislosti tlačová agentúra AP dospela k záveru, že Európa sa tak „stala epicentrom pandémie napriek dostatočným zásobám vakcín".

Na webovej stránke Our World in Data Univerzity Johnsa Hopkinsa bolo analyzovaných 247 miliónov prípadov COVIDu-19 od začiatku pandémie do 31. októbra 2021 v 185 krajinách, pre ktoré sú k dispozícii údaje o percente zaočkovaných.

Očkovanie Pfizerom: 357 vedľajších účinkov u 200 000 francúzskych vojakov... a trest za odmietnutie vakcíny (VIDEO)
Po očkovaní vakcínou proti COVIDu-19 sa u desiatok príslušníkov armády vo Francúzsku vyskytli vážne zdravotné problémy, píše epochtimes.de. Francúzska armáda sa obáva početných vedľajších účinkov po očkovaní vakcínou proti... Čítať ďalej
13 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Zo zistení vyplýva, že výskyt prípadov úmrtí sa zvyšuje takmer lineárne s percentom zaočkovaných osôb. V krajinách s vysokou zaočkovanosťou nad 60 percent je počet takýchto prípadov trikrát vyšší ako v krajinách so zaočkovanosťou nižšou ako 20 percent a sedemkrát vyšší ako v krajinách so zaočkovanosťou nižšou ako 10 percent.

Prekvapujúce zistenia

Zarážajúce je aj to, že v krajinách s viac ako 60-percentnou zaočkovanosťou je úmrtnosť na COVID-19 dvakrát vyššia ako v krajinách s nízkou zaočkovanosťou.

Ide o výsledky komplexnej štúdiou všetkých prípadov, ktoré sa doteraz vyskytli. Potvrdzuje sa to najmä v Palestíne, kde je zaočkovaných 27 percent obyvateľov, a v Izraeli, kde je zaočkovaných 71 percent obyvateľov. Izrael vedie v počte prípadov nad Palestínou a je tiež nad celosvetovým priemerom.  

Roztržka kvôli údajnej Macronovej SMS austrálskemu premiérovi
V súvislosti s krachom dohody o ponorkách medzi Francúzskom a Austráliou sa na verejnosť dostala SMS, ktorú údajne poslal Macron austrálskemu premiérovi. Únik informácií vyvolalo veľké rozhorčenie, píše nemecký Der Spiegel. Nové problémy v spore... Čítať ďalej
03 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Štúdia Harvardovej univerzity uverejnená v septembri v časopise European Journal of Epidemiology tiež ukazuje, že súvislosť medzi mierou očkovania a novými infekciami nemožno stanoviť kauzálne. Skúmalo sa 68 štátov a 2 947 okresov v USA. Jedno z kľúčových zistení: V krajinách s vyššou mierou zaočkovanosti na milión obyvateľov sa počet infekcií koronavírusom v skutočnosti mierne zvýšil.

Švédske noviny Svenska Dagbladet informovali, že v septembri v 70 percentách prípadov uvedených ako úmrtia na koronu išlo o očkované osoby.

Tisíce ľudí protestovali v Ženeve proti koronovým opatreniam a „povinnému očkovaniu“ (VIDEÁ)
V Ženeve demonštrovalo niekoľko tisíc ľudí proti súčasným a plánovaným opatreniam proti koronavírusu, informuje epochtimes.de. Nútené očkovanie, masové sledovanie, diskriminácia Podľa organizátorov protestného pochodu sa zúčastnilo 5 000 ľudí.... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Podľa tureckých novín Hürriyet je najvyššia chorobnosť v severnej provincii Karabük, hoci miera zaočkovanosti je tam výrazne vyššia ako celoštátny priemer. Na druhej strane v provincii Şırnak, kde je podiel očkovaných osôb na celkovej populácii najnižší, je počet nových infekcií výrazne nižší ako v iných provinciách, uzatvára epochtimes.de.

(Medzititulky red. HD.)

Za mesiac skolabovalo minimálne 69 športovcov, mnohí z nich zomreli. Mainstreamové médiá popierajú súvislosť s očkovaním (VIDEO)
V poslednom čase nápadne pribúdajú správy o náhlych kolapsoch športovcov. Wochenblick už informoval o takýchto incidentoch, ako aj o prípadoch, ktoré sa týkali nešportovcov, a ktoré, žiaľ, niekedy končia fatálne. Často sú príčinou problémy so... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová