R. Fico: Na Sorosove prasatá sa už voda varí
05 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Expremiér, poslanec NRSR a predseda strany Smer - SD sa na svojom blogu vyjadrej k svojmu vyjadreniu o „Sorosových prasatách“. Výrok vznikol v súvislosti s jeho tvrdou kritikou provládnych médií, ktoré dostali príkaz zničiť stranu Smer.

Fico nepochybuje o cieli sorosovských médií, ktorých jediným rozkazom je zničiť Smer. Jeden z novinárov SME bez servítky vo vydaní zo 4. 11. uviedol: „Zámer ublížiť Smeru a spol. zjavne nevyšiel.“ Denník tým potvrdil kampaň proti Ficovi a SMER-u založenú na nezákonných nahrávkach súkromných rozhovorov opozičného lídra, z ktorých nič nevyplýva.

Kauza uniknutých nahrávok: Prokurátor odišiel s dlhým nosom, zlyháva opäť polícia?
Z uniknutých nahrávok z poľovníckej chaty majú vyplývať závažné podozrenia. Mal to byť materiál, ktorý sa postará o predĺženie väzby pre exfunkcionárov obvinených v rámci kauzy Očistec. Aspoň tak to videl prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry... Čítať ďalej
05 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Zámer zničiť Smer médiám nevyšiel

„Konštatovaním, že zámer ublížiť SMER-u nevyšiel, denník SME otvorene priznáva, že bol spoločne s politicky angažovanými policajtmi a prokurátormi aktérom sprisahania proti opozičnej politickej strane. Dnes to nevyšlo?  Preboha a čo to bude zajtra? Nechajú na mŕtvom nejaké moje odtlačky, ktoré si polícia uložila po vykradnutí môjho bytu, alebo čo to bude?“ Fico nepochybuje o tom, že SME vlastnené Sorosom je schopné konať podobné  špinavosti.

Fico uvádza zoznam vládnych káuz, ktoré denník SME totálne ignoruje: Kauza ministerky spravodlivosti Kolíkovej, ktorá okrádala ľudí. Kšefty Kolíkovej brata s verejnoprávnou RTVS. Obvinenie Kolíkovej Matovičom z podvodu pri prenájme štátnej budovy. Prevzatie úplatku ministrom vnútra Mikulcom. Prerušenie zadržania troch mafiánov ministrom Mikulcom. Uväznenie nevinných ľudí, ktorí sedia vo väzbe, lebo si to želá Matovič a Lipšic. Biznis Matoviča a Sulíka pri kúpe testov cez trnavskú firmu. Kúpa ranča v Austrálii ministrom hospodárstva Sulíkom. Ignorovanie zdražovania. Odovzdanie 24 miliónov eur schránkovým firmám v Krajniakovom rezorte práce. Devastácia verejných financií a zadlženie štátu.

Blaha: Fašizmus sa stupňuje. Za brutalitu môže premiér Heger!
Ľuboš Blaha, poslanec NRSR za Smer - SD, reagoval na svojom profile na brutálny zásah polície za to, že ľudia v obchodnom reťazci Lidl argumentovali, prečo majú právo na nákup bez prekrytia horných a dolných dýchacích ciest. To, čo spáchala... Čítať ďalej
05 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Pokyny sú jasné: Neútočiť na vládu!

Denník SME toto všetko ignoruje. Vie, že vsadil na zlé kone a nechce to priznať. „Predstava, že po všetkých tých špinavostiach, ktoré urobil SMER-u, by sa mala táto strana vrátiť k moci, čo sa aj stane, dostáva redakciu Sorosovho denníka SME  do bezvedomia. No sú tu aj jasné pokyny majiteľa a US ambasády v Bratislave. Nesmiete útočiť na vládnu koalíciu, nech urobia čokoľvek! Aj keby niekoho zabili alebo vedeli o tom, že niekoho majú zabiť a nechali to tak. Lebo súčasná vládna koalícia, ak to bude treba, vyhlási aj vojnu Ruskej federácii,“ píše predseda strany Smer.

Totálne zlyhanie médií

Mlčanie a ignoráciu vládnych káuz Fico považuje za totálne zlyhanie úloh médií, ktoré majú dozerať na demokraciu. SME však stráži zločiny páchané vládou. „Môžete sa na mňa hnevať koľko chcete, ale neviem ich  pomenovať lepšie. Novinári SME sú Sorosovou čriedou prasiat, ktoré najskôr v roku 2020 chrochtali od blaženosti po výsledku volieb a ktoré dnes kvičia a útočia zo strachu, lebo vedia, že sa na nich už varí voda,“ uzatvára Fico.     

Kotleba: Ústavný súd už dávno rozhodol. Opatrenia sú neplatné!
Marián Kotleba, poslanec NRSR a predseda Ľudovej strany Naše Slovensko, vo svojom videu analyzoval nález Ústavného súdu o obmedzovaní osobnej slobody a o tom, za akých okolností k nej môže dôjsť. Marián Kotleba pripomenul jednostrannú propagandu... Čítať ďalej
05 | 11 | 2021 | Ján Papuga