Blaha: Fašizmus sa stupňuje. Za brutalitu môže premiér Heger!
05 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Ľuboš Blaha, poslanec NRSR za Smer - SD, reagoval na svojom profile na brutálny zásah polície za to, že ľudia v obchodnom reťazci Lidl argumentovali, prečo majú právo na nákup bez prekrytia horných a dolných dýchacích ciest. To, čo spáchala polícia, je stupňujúcim sa nebezpečenstvom pre ľudí s iným názorom. Blaha hovorí o policajnej brutalite a žiada šírenie priloženého videa po celom Slovensku.

„Kam, preboha, ženú Slovensko? Pozrite sa, čo páchajú policajti v obchode. Iba kvôli rúšku,“ začína svoj text Blaha. Reaguje na video, v ktorom si ľudia nechceli nasadiť rúška. A pokladníčky ich protizákonne odmietli obslúžiť. Bola privolaná polícia, ktorá po slovnom vynucovaní sily a ignorovaní akýchkoľvek argumentov brutálne zasiahla proti obyčajným občanom.

Hnus! Ďalší brutálny zásah „hrdinov“ v policajnej uniforme (VIDEO)
Muži, ktorí majú pomáhať a chrániť sa opäť predviedli. A opäť to bolo v obchodnom reťazci Lidl, no tentokrát v Piešťanoch. Žeby aj títo policajti túžili po odmene od svojho šéfa? Policajná brutalita za nenosenie rúška sa opäť prejavila v plnej... Čítať ďalej
05 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

Za brutalitu môže premiér Heger!

Blaha pripisuje vinu dočasnému policajnému prezidentovi Hamranovi, ktorý chce za brutálne zásahy proti ľuďom policajtov odmeňovať. Tak, ako to chce spraviť za brutálny útok policajtov na invalida v Prievidzi.

Blaha obviňuje aj nadriadených Hamrana a najmä samotného premiéra Hegera, ktorý je zodpovedný za toto násilie: „Bol to on, kto vrieskal, že ľudia bez rúšok sú „grázli“ a „vyvrheli“ a vyzval políciu k tvrdým zásahom. Heger šíri nenávisť voči nezaočkovaným. Nenávisť voči ľuďom s iným názorom. Nenávisť voči Slovákom. A liberálne médiá mu v tom asistujú.“

Nezaočkovaní sa stávajú neželanými

Propagandistická agenda, že za všetko môžu nezaočkovaní, nebezpečne zosilnela. A stále viac prehlbuje segregáciu. Za všetko môžu nezaočkovaní, hoci sa dávno vie, že aj očkovaní sú prenášačmi, čo potvrdzuje aj aktuálny covid automat, keď v čiernej farbe ani očkovaní nemajú tú sľubovanú slobodu. Toto všetko tvorí pozadie pre hlbokú nenávisť, polarizáciu, násilie.

„Výsledkom bude, že policajti nabudúce niekoho možno aj zabijú a liberálna kaviareň mávne rukou - však to bol len „dezolát“. A budú sa smiať. Je len otázkou času, kedy sa to vymkne spod kontroly. Vážne sa pýtajme: čo ak pri nejakom brutálnom zásahu policajti niekoho vážne zrania? Za prekliate rúško! Čo ak sa stane to, čo sa napáchali zmagorení policajti Jozefovi Chovancovi v Belgicku? Či Afroameričanovi Floydovi v Amerike? Toto chceme? Sem to ženie Heger s Matovičom?“  pýta sa Blaha.

Právnik Weis šokuje: Hromadné testovanie bolo zločinom proti ľudskosti
Právnik Peter Weis bol jedným z tých autorít, ktorí adresovali podnet na Medzinárodný trestný súd v Haagu za vykonanie nepovolených medicínskych experimentov na ľuďoch. V prvom prípade išlo o celoplošné testovanie, po ktorom u nás zomreli tisíce... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Vláda zavádza brutalitu a podnecuje nenávisť

Vláda na čele s Hegerom aj Matovičom masakrujú Slovákov bez rúšok, lebo na nezaočkovaných nezáleží. Sú len dobytkom, ktorí má kvičať. Nezaočkovaní sú pre nich dezoláti. Nie sú ľudia. Tak ako pre nacistov v Hitlerovom Nemecku neboli ľuďmi Židia či Slovania. Preto policajné zásahy voči nim neboli problémom.

„Ženú spoločnosť k neuveriteľnej nenávisti. Berú ľuďom slobodu a keď sa bránia, ich odpoveďou je policajné násilie. Toto je vizitka, kam dohnala Hegeromatovičova vláda slovenskú spoločnosť - do slepej uličky. Vytráca sa porozumenie, vytráca sa ľudskosť. Žiaden dialóg, žiadna snaha o zmier. Len agresivita, násilie a brutalita. Heger tu buduje apartheid a policajný štát,“ uzatvára poslanec.

Heger mal vnuknutie a vyhlásil, že vakcína prináša mestám slobodu
Vakcína prináša mestám slobodu, poukázal na to vo štvrtok večer predseda vlády Eduard Heger (OĽANO) na sociálnej sieti. Zároveň pogratuloval Sabinovu k tomu, že od budúceho týždňa bude okres namiesto čiernej farby v COVID automate bordový. "Pred... Čítať ďalej
04 | 11 | 2021 | TASR