Blaha: Políciu vedie to najhlúpejšie stvorenie v priľahlých galaxiách
03 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Po neúspešnej misii Petra Kovaříka na funkcii prezidenta polície bol na jeho miesto dosadený Štefan Hamran. Ani za jeho doterajšieho pôsobenia sa v polícii niektoré problémy riešiť nedarí.

Tak ako sa vynášali informácie z vyšetrovania za Kovaříka, tak sa vynášajú aj za Hamrana. Ten sa však dušuje, že všetko vyrieši a vinníci budú potrestaní. Či a kedy, to zatiaľ nevedno, no isté je, že za kauzu „poľovnícka chata“ je Hamran v nemilosti najmä strany Smer-SD, ktorej sa to bytostne dotýka. Na policajného prezidenta aj preto v statuse ostro zaútočil podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.

Hamran ide od samého nadšenia rozdávať ťaháčiky slovenským policajtom

Podľa Blahu potrebuje každá totalita svojho Himmlera a Matovič má Hamrana. „Pamätáte si na toho pána o paličke, ktorého masakrovali dvaja policajti v Prievidzi iba kvôli tomu, že nemal rúško? Herr Hamran ich ide odmeniť. Za to, že sa vybúrili na staršom invalidovi, hodili ho o zem, spútali, ťahali po zemi. Na Slovensku sa za policajnú brutalitu najnovšie odmeňuje. Toto tu bolo naposledy za gestapa,“ nechápe Blaha plánovaný krok policajného šéfa. „Ďalší skvelý nápad miestneho Heinricha sa zapíše do dejín grotesky. Ide rozdávať policajtom ťaháčiky, aby vedeli, čo majú robiť s ľuďmi bez rúška. On ide z policajtov robiť úplných bláznov, ako keby sa nevedeli naučiť základný postup. Hamran celý vytešený tvrdí, že ťaháčiky sú už v tlači a že sa mu to páčilo, keď Amerika pustošila Irak. Americkému vojakovi napísali na ťaháčik - shoot, kill and rape! A americký vojak strieľal, zabíjal a znásilňoval. Aké inšpirujúce!“ kope smerák do Hamrana.

Hamran o úniku odpočúvania chaty: Policajti pôjdu na detektor lži!
Policajtov čaká tvrdý týždeň! Ich šéf sa rozhodol, že kvôli vyšetrovaniu úniku materiálov z odpočúvanej chaty, mužov zákona pošle na detektor lži. Policajný prezident Štefan Hamran v súvislosti s uniknutými videami z poľovníckej chaty v relácii... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Hamran podľa Blahu ide od samého nadšenia rozdávať ťaháčiky aj slovenským policajtom. „Napíšu tam - ak hodíte o zem invalida, ktorý nemá rúško, tak dostanete odmenu! A za každého desiateho zmláteného občana bude pochvala pred nastúpenou čatou priamo od Reichsführera! Tomu sa až nechce veriť, čo tento zúfalec stvára. My vieme, že si ho tam dosadil Mikulec so Spišiakom. A vieme, komu Mikulec so Spišiakom slúžia. Ale až takto?“ nechápe podpredseda Smeru-SD. Ďalej vyratúva, čo majú Hamranovi „naši chlapci“ za ušami. „Niektorí sú obvinení z toho, že si vymýšľajú zločiny a spolupracujú s mafiou, odpočúvajú opozíciu a posielajú záznamy do médií, ďalší sa vyžívajú v brutálnych zákrokoch na invalidov bez rúška iní šikanujú vyšetrovateľku inšpekcie, lebo sa im nepáči, že má voľné ruky. Čistky sú tam ako za Šaňa Macha,“ konštatuje Blaha, podľa ktorého sa Hamran vyhráža, že bude tvrdo zasahovať proti protestujúcim a že tu nebude tolerovať bezbrehú demokraciu.

Blaha: Podávame trestné oznámenie v súvislosti s nahrávkami (aj na médiá)
"Podávame trestné oznámenie za zneužitie právomocí verejného činiteľa. Toto Matovičovi, Lipšicovi ani liberálnym médiám len-tak neprejde, prerátali sa, chlapci." Píše Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. "Voči Robertovi Ficovi ako lídrovi opozície bol... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Ivan Brožík

Na Slovensku kopa šikovných, dobrých a múdrych policajtov, no nie Hamran

„Toto je šéf polície. Aj priemerní esesáci mali viac rozumu ako tento komárňanský lekvár. Pri všetkej úcte, Hamran je katastrofa. Pod jeho velením sa Slovensko mení na policajný štát. Násilie, odpočúvanie, brutalita... A on ešte strápňuje policajtov tým, že im tlačí taháčiky,“ smeje sa na Hamranov úkor Blaha, podľa ktorého je na Slovensku kopa dobrých a múdrych policajtov, ktorých sám učil na Akadémii Policajného zboru, kým ho Mikulec nedal vyhodiť.

„Viem, že na polícii sú mimoriadne šikovní ľudia, ale na ich čelo postavili to najhlúpejšie stvorenie v priľahlých galaxiách, miestneho buldoga, ktorý bude trhať to, na čo Mikulec s Matovičom a Lipšicom ukážu. Ten chlap patrí do 30. rokov 20. storočia, nie do roku 2021. Odstúpte, Herr Hamran! Vy ste nepriateľ demokracie, nepriateľ slobody a hlavne nepriateľ akejkoľvek mozgovej činnosti. Robíte polícii hanbu! Hamran, metelesku blesku!“ odkazuje Ľuboš Blaha na samý záver svojho statusu Štefanovi Hamranovi.

Z Roberta Fica sa stáva štvanec
Róbert Fico (SMER - SD) trestné oznámenie, keď mu z kancelárie ukradli 50 tisíc a zlaté mince, nepodal. Tvrdí, že neverí Mikulcovým ľuďom. Urobili to za neho iní. Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholson a poslanec Ondrej Dostál. Aj keď ich o to nikto... Čítať ďalej
29 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová