Blaha: Podávame trestné oznámenie v súvislosti s nahrávkami (aj na médiá)
02 | 11 | 2021 I Ivan Brožík

"Podávame trestné oznámenie za zneužitie právomocí verejného činiteľa. Toto Matovičovi, Lipšicovi ani liberálnym médiám len-tak neprejde, prerátali sa, chlapci." Píše Ľuboš Blaha na sociálnej sieti.

"Voči Robertovi Ficovi ako lídrovi opozície bol spáchaný trestný čin a tento zločin spáchal štát. Za toto v demokraciách padajú celé vlády. Spomeňte si na Nixona." Vysvetľuje Blaha.

U nás nič

"U nás sa tvárime, že polícia je mentálne retardovaná a videla tam nejakých jeleňov a pytliakov. A prezidentka sa zmohla na to, že si prezliekla garderóbu, odletela do Glasgowa a tam si robí fotečky s Charlesom."

"Médiá, do ktorých Matovič leje milióny, zamorili verejný priestor bulvárom z chaty a poslušne prekrývajú vládne zlodejiny u Krajniaka, Sulíkov ranč, zdražovanie aj konflikt záujmov v prípade Čaputovej a jej módneho návrhára Hanečku."

"Konkrétni novinári už dávno mali byť vypočutí. Hovorím o redakciách Denníka N a Aktualít. Podieľajú sa na páchaní trestného činu. Prečo už dávno nevysvetľujú úniky zo spisu polícii? Prečo už nesedia na výsluchu?"

Prepojenie sú verejným tajomstvom

"Všetci vieme o prepojeniach šéfredaktora Bárdyho a vyšetrovateľa Juhása, veď Juhás si podľa všetkého Bárdyho pustil k sebe domov. Bárdy má na polícii svoju vlastnú manželku. Ako hovorkyňu. Odkiaľ asi tak idú úniky? Toto políciu nezaujíma? O prepojeniach Denníka N s Lipšicom ani netreba znovu hovoriť - Tódová sa správa ako Lipšicova mončiči na gumičke. A nebol to náhodou Lipšic, ktorý tu robil starú mamu Čurillovcom? Tých Čurillovcov, ktorí pichli odpočúvanie do svojho spisu?"

"Ako to, že už všetci nesedia na polícii? Ako to, že už nie sú vypočúvaní? Ako to, že tu nepoletujú kukláči? Milana Lučanského strčili do väzby, stačili klamstvá nastrčených udavačov. Prečo ten dvojaký meter?"

https://login.hlavnydennik.sk/2021/11/02/blaha-liberali-su-cynicki-farizeji-niciaci-zem

Výhovorky na jeleňov sú pre debilov

"Vyhovárať sa na jeleňov a diviakov, to je výsmech inteligencii Slovákov. Toto im už nezožerie ani liberálna kaviareň, už čítam aj v Postoji či na Pravde, že prekročili všetky čiary." Okamžite musí prísť stopka. Kto toto spáchal, neublížil len opozícii. Toto nebol iba atentát na Smer, toto je atentát na demokraciu ako takú. A ak v tom majú prsty štátne zložky a médiá, musí platiť - padni komu padni."

"Naše trestné oznámenie sa týka najzávažnejších trestných činov. Na Slovensku sa s najväčšou pravdepodobnosťou vytvorila organizovaná zločinecká skupina, do ktorej patria špičky vlády, polície a prokuratúry, ako aj konkrétne médiá."

"Sadzby odňatia slobody sa v prípade organizovanej zločineckej skupiny pohybujú v desiatkach rokov. A áno, podozriví sú nielen malé ryby ako Juhás či Čurillovci, alebo mediálne spojky ako Bárdy či Kostelný, ale aj vládne špičky, vrátane Matoviča a Lipšica."

"Nie, toto nie je Gorila Dva. Laco Kamenický má pravdu: toto je "Jeleň Jedna". Toto je kauza, na ktorú sa bude spomínať ako na slovenský Watergate - skôr či neskôr sa vinníci nájdu a budú potrestaní."

Nie, naše trestné oznámenie nezametú pod koberec. Skôr či neskôr sa ich zločiny vyšetria. Ako povedal Robert Fico - budeme sa biť. Nás nezničia. A nezničia ani Slovensko. Ideme do protiútoku, priatelia - a zvíťazíme!" Vyberali sme citácie zo statusu Ľuboša Blahu na sociálnej sieti.

https://login.hlavnydennik.sk/2021/10/30/branik-slubili-ste-nam-druhu-gorilu-dennik-n-aktuality-a-sme-tak-kua-kde-je