Opitú učiteľku z Partizánskeho už obvinili, môže si posedieť aj rok
24 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Hrozí jej väzenie! Nepríjemný prípad riešia v materskej škole v Partizánskom. Učiteľka už ráno do práce prišla opitá a učila malé deti!  V dychu jej namerali viac ako dva a pol promile alkoholu. Policajti ju už obvinili.



Opitá už od rána

Riaditeľka materskej školy zacítila, že nie je niečo v poriadku. Učiteľku prezradil spôsob chôdze a keď prehovorila, bolo jasné, že pila. Riaditeľka to okamžite riešila v spolupráci s bezpečnostným technikom a následne aj s políciou, informuje portál tvnoviny.sk.

Učiteľku materskej školy už policajti obvinili. Žien, ktoré majú problémy s alkoholom, vraj, v poslednom čase pribúda. Mala sa starať o deti, no namiesto toho sa opila. Prípad z Partizánskeho mnohých pobúril.
Na starosti mala 17 detí

„Ako pedagogický zamestnanec mala zverených 17 maloletých detí vo veku od troch do štyroch rokov v čase, keď jej bola vykonaná dychová skúška s výsledkom 2,73 promile,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa z Trenčína Katarína Kuzmová.

Juraj Draxler našiel recept, ako môže byť Slovensko prvé v akomkoľvek rebríčku
24 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová


To, že 54-ročná učiteľka sa správa zvláštne si všimla riaditeľka materskej školy. Zacítila to aj napriek tomu, že učiteľka mala rúško. „Následne som zbadala spôsob chôdze a prehovorila na mňa jednou vetou, a tým pádom som bola presvedčená,“ uviedla riaditeľka Mária Gendiarová.
V cele predbežného zaistenia

Opitá učiteľka skončila v cele predbežného zaistenia. Teraz má na krku obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny jej hrozí až ročný trest.

Podobných prípadov s opitými ženami, aj šoférkami, pribúda. S alkoholom za volantom mali doposiaľ väčšinou problémy muži.

Akú moc má sociálna sieť a kto je na nej zo slovenských politikov najsledovanejší?
Sociálna sieť, zvlášť tá najviac používaná, má moc. Kto je ale na Facebooku najviac sledovaným politikom? A prečo sú dôležité pre politikov, komentoval Gabriel Tóth, z agentúry Katedra Komunikácie. Informácie zisťoval portál... Čítať ďalej
24 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová