Blaha: Šialené. Vláda po pápežovi zase zavrie Slovensko a vraj za to budú môcť nezaočkovaní
12 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

O prospešnosti „spásonosnej“ vakcíny proti COVID-19 sa toho už popísalo veľa, rovnako ako toho, čo hovorí proti nej. Trošku z iného uhla sa na ňu, a nielen na ňu, pozrel podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.


Koronavírus straší svet už takmer dva roky, kým vlády nezaočkovaných strašia iba zopár mesiacov. Stačí to však na to, aby pri súčte oboch dosiahli dokonale vystrašené množstvo ľudí. Na COVID-19 aj na vakcíny sa v statuse zameral aj Ľuboš Blaha, ktorý to však zobral z iného uhla pohľadu.
Očkovanie urýchlilo proces mutovania Covidu

Keby podľa Blahu ešte žil Pavol Dobšinský, tak by určite začal zbierať všetky rozprávky o očkovaní, ktoré na nás chrlí naša Pfizer-vláda a jej skorumpovaná tlač. „Pandémia je pre vládu až taký hrôzostrašný problém, že sa rozhodla usporiadať gigantické masové podujatie s pápežom, aby všetkým na Slovensku ukázala, ako vážne to myslí s ochranou zdravia. Ak po pápežovi začnú rásť počty nakazených, všetci vieme, kto za to môže. Robert Fico. Kto iný. Ten predsa môže aj za hladomor v Etiópii,“ začína smerák svojím typickým  humorom, no vzápätí už vážne dodáva: „Vláda po pápežovi zase zavrie Slovensko a bude vrieskať, že za to môžu nezaočkovaní. Budú nás lynčovať, vraj to my sme doniesli Deltu. My - dobytok a dezoláti.“

Zapredali nás a zradili nás! Celé je to len špinavá hra, soptí Blaha na adresu koalície
Na Slovensku sa v ostatnom čase dejú naozaj čudesné veci. A to táto „demokratická“ vláda sľubovala všetko možné aj nemožné. Ako sa však zatiaľ ukazuje, tak prevláda to nemožné. Kritizuje to aj Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Problém ale podľa Blahu je, že nezaočkovaní sem Deltu ani pri najväčšom úsilí nemali ako dovliecť, lebo po návrate zo zahraničia museli ísť do 14-dňovej karantény. A všade od nich očakávajú testy. „Zato očkovaní ľudia nepotrebujú ani karanténu ani testy. Ani na pápežovi nemusia nič. Pritom takisto môžu šíriť Covid. Otázka za sto bodov: žeby sem Deltu dovliekli oni?“ pýta sa záhadne podpredseda Smeru-SD. „Vláda si ale ďalej hudie svoju infantílnu propagandu. Vraj očkovanie vyrieši pandémiu. Pritom sama Svetová zdravotnícka organizácia pred pár dňami priznala, že je to nezmysel. Dokonca platí presný opak. Očkovanie urýchlilo proces mutovania Covidu, a teda dnes už nečelíme menej nebezpečnej pôvodnej Alfe, ktorú by sme už vedeli zvládnuť, ale Delte a ďalším nákazlivejším mutáciám na ceste,“ pridáva Blaha.

Nedovoľme aby nás označovali za dobytok, čvargu, luzu a dezolátov. Odkážme im: „Zmiznite!“ burcuje Blaha (VIDEO)
Včerajší protest nespokojných ľudí v Košiciach mala „pod patronátom“ čiastočne aj strana Smer-SD. Niektorí jej členovia vystúpili s príhovormi, ktoré mali upútať na zlú a neschopnú vládu či na (ne)prezidentku Čaputovú. V tomto sa určite najviac... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

EMA očkovanie malých detí neodporúča, ale to nevadí

„No dobre, dobre, kričia propagandisti. Vakcíny problém nevyriešia, ale aspoň vás ochránia. Veď sa kuknite, vyše 90% ľudí v nemocniciach je na Slovensku nezaočkovaných. Ako na potvoru - práve v týchto dňoch prišli štatistiky aj z Írska, ktoré je ďaleko viac preočkované. A hádajte čo. Očkovaní tvoria 54% hospitalizovaných. Buď klamú Íri alebo slovenská vláda. Čo myslíte, kto klame?“ pýta sa opäť smerák, podľa ktorého sa slovenská vláda dlhodobo správa ako marketingové oddelenie Pfizeru. „Dokonca ako jediná krajina ideme očkovať aj 5-ročné deti - lebo rozkaz Pfizeru „zněl jasně“. EMA to neodporúča, ale to nevadí. Pri Sputniku sa kaviareň plieskala o zem, že bez povolenia EMA je to úplná apokalypsa, no teraz majú stanovisko EMA na saláme - rvime vakcíny aj škôlkarom, čo tam po vedcoch, veď Pfizer potrebuje laboratórium!“ rozčuľuje sa podpredseda Smeru-SD.

„Zhodou okolností americkí vedci práve teraz došli na to, že deti vo veku 12-15 rokov majú mnohonásobne vyššie riziko, že z vakcíny dostanú vážne srdcové ochorenia než že skončia s Covidom v nemocnici. Čím ste mladší, tým je menej pravdepodobné, že vás Covid ohrozuje. Pchať vakcíny do malých detí je doslova chemický experiment, ktorý naše deti fatálne ohrozuje. Je to zločin proti ľudskosti! Do 18 rokov by malo byť očkovanie proti Covidu zakázané a od 18 rokov by mala platiť prísna dobrovoľnosť. Očkovanie by malo byť selektívne a adresné - u ohrozených skupín, ktoré sa tak rozhodnú,“ konštatuje Blaha.

Blaha: Vzdelaní a múdri ľudia doma krútia hlavami, čo za úbožiaci tu dnes vládnu
Šéf OĽaNO, expremiér a v súčasnosti minister financií Igor Matovič sa už dlhší čas neobjavoval v diskusnej relácii žiadnej televízie. Stalo sa to až včera. A hneď si ho v statuse opäť doslova „vychutnal“ podpredseda Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Nemocnice sa plnia zaočkovanými, aj s problémami po vakcíne

To by ale Pfizer nemohol mať podľa smeráka také astronomické zisky. „A tak sa tlačí na tretiu dávku a v Izraeli už dokonca na štvrtú - zase zaručene poslednú. Klamali od prvého dňa. Neverím im už ani slovo. Raz tie ich rozprávky zozbierame do knihy Tisíc a jedna dávka. Ostáva len dúfať, že Slovensko nakoniec farmadrakom zotne všetky hlavy. Urobili z nás pokusných králikov a musia za to pykať,“ končí svoj status Ľuboš Blaha. Veľmi zaujímavá diskusia sa však strhla pod ním.

„V konečnom dôsledku, ak zasa všetko uzavrú, môžeme si za to sami, len im nahrávame na smeč. My sami to vieme ovplyvniť, necestujme do zahraničia, nechoďme na pápeža, veď vidieť sa dá všetko v telke. To už sme na tom tak, že nevydržíme kvôli vlastnému zdraviu a zdraviu všetkých okolo nás necestovať 1-2 roky, nerobiť všetky tie mega akcie!! Radšej sa necháme dopichať, a teraz požehnať / a nič z toho nám nepomôže / aj jedno aj druhé nám len uškodí Kam sa podel zdravý rozum?!!“ píše v príspevku Tatjana Letenayová.



„Všetko je jeden veľký odrb na ľudí. Smutné je, že veľká väčšina všetkému verí... vakcína neochráni nikoho. Jediné, čo urobí s telom je, že zničí prirodzenú imunitu takže zaočkovaní ľahšie dostanú Covid a aj ho budú roznášať, kde nezaočkovaní sa budú chrániť vlastnou imunitou. Takže kto má výhodu? Nezaočkovaní, rozumní ľudia ktorí veria vlastnej imunite ako tomu hnusu vo vakcíne... a čo sa týka slovenskej vlády, tam už nepomôže nič, len ich po jednom vykopnúť z vlády,“ pridáva sa Katarína Bukovská.

„Zabúdame na jedno, že deťom a starým ľuďom, zdravie a radosť zo života, už nikto nevráti!!! Dokedy bude vládnuť táto nezodpovedná vláda?! Kým nepadneme celkom?“ pýta sa Mária Repčíková. „Predvčerom som bola s kamarátom, ktorý robí v jednej bratislavskej nemocnici a hádajte čo mi povedal. Nemocnice sa plnia zaočkovanými, ak nie ťažkou formou Covidu, tak problémami po vakcíne. No v živote sa nedám tým jedom pichnúť a ani nikto z mojich blízkych,“ prezradila Janka Jana.

Blaha kričí: UŽ SLOVENSKO VSTÁVA, PUTÁ SI STRHÁVA!
Súčasná nenávidená vláda opäť spravila podľa Ľuboša Blahu niečo, nad čím zostáva normálny rozum stáť. Koaliční politici sa vraj jednoducho rozhodli, že ten, kto nie je zaočkovaný si musí pri návšteve u lekára zaplatiť za test! Ak je TOTO pravda,... Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik