Nedovoľme aby nás označovali za dobytok, čvargu, luzu a dezolátov. Odkážme im: „Zmiznite!“ burcuje Blaha (VIDEO)
02 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Včerajší protest nespokojných ľudí v Košiciach mala „pod patronátom“ čiastočne aj strana Smer-SD. Niektorí jej členovia vystúpili s príhovormi, ktoré mali upútať na zlú a neschopnú vládu či na (ne)prezidentku Čaputovú. V tomto sa určite najviac zadarilo Ľubošovi Blahovi.


Podpredseda Smeru SD Ľuboš Blahav Košiciach vystúpil po svojom šéfovi Robertovi Ficovi. Jeho prejav, ktorý zaznamenal vo videu aj portál slovensko.hnonline.sk, bol nielen oveľa ostrejší, ale najmä doslova revolucionársky. Zrejme čo-to pochytil od svojich slávnejších revolucionárskych vzorov z južnej Ameriky či Ruska. Aj Blaha sa síce snažil poukázať na našu Ústavu, no najviac sa ušlo naším (ne)ústavným činiteľom.
To, čo urobila prezidentka s referendom sa nazýva jednoducho – vlastizrada!

Ľuboš Blaha v úvode vystúpenia poukázal na to, že podľa Ústavy majú Slováci právo na odpor proti tyranovi. „A povedzme si na rovinu, Matovič je tyran!“ skonštatoval Blaha a dodal: „Zobrali nám slobodu, diskriminujú nás, z našich detí chcú urobiť pokusných králikov, seniorom berú práva, vytvorili dve kategórie ľudí. Kto toto urobil naposledy v histórii? Kto sa takto správal k Slovákom? Jedine fašisti!“ zvolal revolucionár Blaha a národ mu to opätoval: „Fašisti, fašisti!“ kričali prítomní.

„Povedzme si na rodinu, Matovič je fašista!“ pokračoval „červenoarmejec“ Blaha, a protestujúci opäť zborovo: „Fašista, fašista...!“ Svoje si od Blahu vypočula aj prezidentka, ktorú ale naschvál nenazýval prezidentkou. „Zuzana Čaputová zmarila referendum zradila národ. To, čo urobila s referendom sa nazýva jednoducho – vlastizrada!“ zvolal smerák, na čo sa u prítomných opäť ozval mohutný piskot a výkriky „Hanba! Hanba!“

Blaha kričí: UŽ SLOVENSKO VSTÁVA, PUTÁ SI STRHÁVA!
Súčasná nenávidená vláda opäť spravila podľa Ľuboša Blahu niečo, nad čím zostáva normálny rozum stáť. Koaliční politici sa vraj jednoducho rozhodli, že ten, kto nie je zaočkovaný si musí pri návšteve u lekára zaplatiť za test! Ak je TOTO pravda,... Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Blaha si vzápätí pomohol výrokom filozofa Platóna: „Jedného dňa budú vládnuť najhlúpejší z vás.“ A presne toto sa podľa podpredsedu Smeru-SD stalo na Slovensku. „Na čele parlamentu sedí promiskuitný mafián, dane spravuje daňový podvodník Matovič, rezort školstva vedie kaderník a plagiátor a špeciálnu prokuratúru vedie najväčší gauner na Slovensku – Lipšic,“ poukazuje Blaha na istých ľudí a užíva si súhlasnú reakciu protestujúcich. „Je najvyšší čas aby sme urobili to, čo urobili naši predkovia v SNP – Slovensko povstaň!“ vyzýva Blaha, ktorý ľuďom pripomína, že voja prišla zo západu a mier z východu.

Blaha ostro: Takto sa hlava štátu nespráva. Takto sa správa hlava mafie.
Kauza podaného trestného oznámenia na policajného prezidenta Petra Kovaříka už dorazila aj do prezidentského pláca. Vyjadrila sa k nej i Zuzana Čaputová, no spôsobom, ktorý doslova pobúril podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu. Takúto predajnú a... Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Dnes vstávame a ideme povstať proti Čaputovej, proti Matovičovi a proti fašistom

„Keď šialenstvo prišlo z Trnavy, nech sloboda príde z Košíc!“ Podpredseda Smeru-SD neobišiel ani verše Janka Matušku, ktorý napísal slovenskú hymnu, a ktorá pokračuje slovami: „Už Slovensko vstáva, putá si strháva!“ Podľa Blahu to sú dnes oni. „Dnes vstávame a ideme povstať proti Čaputovej, proti Matovičovi a proti fašistom,“ burcuje Blaha sťaby rodený revolucionár.

„Nedovoľme aby nás označovali za dobytok, čvargu, luzu a dezolátov, nedovoľme liberálnym krikľúňom aby nám brali slobodu, nedovoľme, aby brali slobodu naším deťom, naším seniorom a starým rodičom, ktorí tu vybudovali všetko čo tu máme. Dnes im zakazujú chodiť k lekárovi pokiaľ si neurobia 5 eurový test, toto je spoplatnené zdravotníctvo, zakazujú chodiť naším deťom do škôl, toto je zákaz vzdelávania.



Oni tu fašizujú Slovensko a ja som presvedčený, že za toto môže Matovič a Čaputová,“ konštatuje Blaha, ktorý vyzýva protestujúci dav aby im spoločne odkázali: „Zmiznite! Zmiznite! Zmiznite!“ A ľudia ho mohutnými výkrikmi nasledujú. „Zmiznite! Zmiznite! Zmiznite!“ kričia spoločne, pričom Blaha máva zaťatou pravicou ako dirigent pred mohutným orchestrom. Áno, takto sa začínajú revolúcie, takto sa burcuje ľud. Takto začínal Fidel Castro, Che Gevara či Lenin, ale pozor, aj Hitler.

Preboha, kto ešte týchto šialencov a vlastizradcov bude voliť? Pýta sa Ľuboš Blaha
Vzťahy medzi Smerom a OĽaNO pripomínajú mačku a psa. Jeden poľuje po druhom a navzájom sa tešia z neúspechu toho druhého. A úplne najväčšiu radosť majú vtedy, ak majú problém vo vnútri svojej „grupy“. Tak, ako sa to deje teraz v hnutí Igora... Čítať ďalej
26 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik