Blaha: Vzdelaní a múdri ľudia doma krútia hlavami, čo za úbožiaci tu dnes vládnu
06 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Šéf OĽaNO, expremiér a v súčasnosti minister financií Igor Matovič sa už dlhší čas neobjavoval v diskusnej relácii žiadnej televízie. Stalo sa to až včera. A hneď si ho v statuse opäť doslova „vychutnal“ podpredseda Smeru Ľuboš Blaha.


Ako klesala obľúbenosť Igora Matoviča u Slovákov, tak klesala aj jeho účasť v televíznych diskusiách. Až sa z nich vytratil celkom. Verejnoprávna RTVS ho včera pozvala do relácie O päť minúť dvanásť, kde sa stretol so svojím predchodcom vo funkcii, exministrom financií Ladislavom Kamenickým zo Smeru. Kritiku si však v statuse Ľuboša Blahu „nezlízol“ iba Igor Matovič, ale aj premiér Eduard Heger, ktorý bol hosťom v súkromnej televízii TA3.
Premiér Heger musel akurát padnúť z Marsu. On tu proste nemôže žiť

„Strašne sa hanbím. Pozrel som si Hegera na TA3 a Matoviča na STV. Prepáčte, ale strašne sa hanbím za to, čo stojí na čele vlády,“ píše na úvod Blaha. Podľa neho sme sa dozvedeli, že za všetko na svete môže Robert Fico. „Už som čakal, že Heger ho obviní aj za globálne otepľovanie a úhyn tučniakov v Antarktíde. Takýto alibista je na čele vlády,“ smeje sa podpredseda Smeru. Heger chce podľa Blahu účelovo meniť paragraf 363, lebo sa mu nepáči rozhodnutie generálnej prokuratúry.

Ten paragraf, ktorý na Slovensku presadil jeho milovaný Lipšic. „Heger zaťal, že on chodil po Slovensku a diskutoval s občanmi. Hej, videli sme. Objavil sa v teréne dvakrát a ľudia mu tak v Poltári, ako aj na Kališti nadávali do fašistov. Oprávnene. Ale on si to, truhlík, vyhodnotil tak, že tu nefunguje korektná diskusia o očkovaní, lebo priaznivci očkovania sa boja povedať svoj názor. Ten chlap musel akurát padnúť z Marsu. On tu proste nemôže žiť,“ pokračuje v humornej tónine smerák.

Blaha: Slováci sú dobrí a inteligentní ľudia, zato táto vláda je kompletne na smiech!
Podpredseda Smeru Ľuboš Blaha si spravil s deťmi výlet do Bojníc. Aj on si zrejme občas potrebuje „vyresetovať“ hlavu od politiky, no pri prechádzaní sa medzi rozhnevanými Slovákmi to jednoducho nejde. A zážitkov s nimi mal opäť za celé... Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Hegerovi vraj nepripadá nekorektné, že do diskusií nie sú volaní odborníci s kritickým názorom na očkovanie a naopak, sú označovaní za dezolátov a extrémistov. Diskusia o očkovaní mala podľa Blahu asi takú úroveň ako debata o ľudských právach za Mussoliniho. „Heger vyplakáva o tom, aká hrozná je tu pandémia, ale keď sa ho moderátor spýta, či je teda vhodné organizovať státisícový míting s pápežom, tak to je vraj ‘požehnanie’. Tak čo vlastne chceš, človeče?!“ pýta sa premiéra na diaľku podpredseda Smeru. Blaha sa vzápätí zmienil aj o bývalom šéfovi finančnej správy Imreczem. „Ja len, že chlapa vo väzbe umučili tak, že by priznal aj zodpovednosť za genocídu v Rwande. Ale to, že Imrecze ešte predtým, než ho mučili, priznal, že Mikulec zobral úplatok sto tisíc - to už odrazu nevadí,“ konštatuje Blaha.

Nedovoľme aby nás označovali za dobytok, čvargu, luzu a dezolátov. Odkážme im: „Zmiznite!“ burcuje Blaha (VIDEO)
Včerajší protest nespokojných ľudí v Košiciach mala „pod patronátom“ čiastočne aj strana Smer-SD. Niektorí jej členovia vystúpili s príhovormi, ktoré mali upútať na zlú a neschopnú vládu či na (ne)prezidentku Čaputovú. V tomto sa určite najviac... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

OĽaNO je vírus, ktorý zabíja a ničí Slovensko. Toto sa už musí skončiť!

K Matovičovi na RTVS sa podľa podpredsedu Smeru ani nemá zmysel vyjadrovať. „On už kompletne vyhorel. Laco Kamenický mu naložil tak, že som myslel, že sa tam každú chvíľku rozplače. Blahoželám, Laco!“ jasá Blaha. „Matovič ako minister financií ani nevie, aký je dlh a aký je deficit. Matovič je daňový podvodník, plagiátor, klamár a podvodník. A predovšetkým mimoriadne hlúpy človek. Už to vidí každý na Slovensku,“ prská ďalej Blaha.



„A on, hlava mafie, tam dokola vrieska, že všade vidí mafiu. To je tak, keď si zabudneš dať pilulku. Kto tohto neboráčika ešte berie vážne?“ smeje sa na šéfovi OĽaNO Blaha a dodáva: „Nevieš, aký je dlh či deficit, ale hlavne, že za reláciu povieš sedemnásťkrát slovo ‘mafia’ a ‘zlodej’. Na čele štátu sú dnes najväčší primitívi v dejinách. Vzdelaní a múdri ľudia doma krútia hlavami pred televízormi, čo za úbožiaci tu dnes vládnu,“ kopol si smerák naozaj poriadne do súčasnej koalície. „OĽaNO je vírus, ktorý zabíja a ničí Slovensko. A kým sa tohto víru nezbavíme, Slovensko bude trpieť. Toto sa už musí skončiť!“ vyzýva na samý záver kritického statusu Ľuboš Blaha.

Blaha kričí: UŽ SLOVENSKO VSTÁVA, PUTÁ SI STRHÁVA!
Súčasná nenávidená vláda opäť spravila podľa Ľuboša Blahu niečo, nad čím zostáva normálny rozum stáť. Koaliční politici sa vraj jednoducho rozhodli, že ten, kto nie je zaočkovaný si musí pri návšteve u lekára zaplatiť za test! Ak je TOTO pravda,... Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik