Zapredali nás a zradili nás! Celé je to len špinavá hra, soptí Blaha na adresu koalície
12 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensku sa v ostatnom čase dejú naozaj čudesné veci. A to táto „demokratická“ vláda sľubovala všetko možné aj nemožné. Ako sa však zatiaľ ukazuje, tak prevláda to nemožné. Kritizuje to aj Ľuboš Blaha.


Vynakladáme miliardy eur na zbrojenie pritom nášmu zdravotníctvu a školstvu chýbajú peniaze, ideme ako prví na svete očkovať malé deti experimentálnymi vakcínami, ideme po hlave generálneho prokurátora len za to, že dodržiava zákon, ideme... Áno, aj tieto veci kritizuje v statuse podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha ktorému je jasné, že pred návštevou svätého otca na Slovensku nie je niečo v poriadku s naším kostolným poriadkom.
Matovič a Lipšic dostali voľné ruky na gestapácke čistky

„Zapredali nás. Iné vysvetlenie neexistuje,“ konštatuje hneď v úvode statusu Blaha. „Spomeňte si, ako Sulík pred 10 rokmi vyvádzal kvôli eurovalu. Dnes mu je odrazu jedno, že Slovensko sa rúti do bankrotu. Náhoda? Krajina v bankrote je zotročená krajina. A presne to je zámer. Slovensko chcú vydať napospas veriteľom. Definitívna kolónia. Zradili nás,“ píše ďalej nahnevaný smerák, a dodáva, že už dnes nás premenili na laboratórium. „Slovensko je jediná krajina, kde prebiehajú experimenty Pfizeru s očkovaním detí. Matovič tu robil pokusy na ľuďoch pri celoplošnom testovaní. Boli sme jediní na svete. Pokusné králiky. A teraz naše 5-ročné deti obetujú pre klinickú štúdiu Pfizeru,“ soptí Blaha.

Blaha: Čoskoro sa vrátime k vláde a oni to vedia. Spravodlivosť si ich doženie. Tik-tak-tik-tak
Po minuloročných voľbách klesla strana Smere na svoje percentuálne minimum. Po roku a pol je však situácia iná. Oni sa zdvihli z prachu ako bájny Fénix a dnes si opäť trúfajú byť vo vláde. Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Vrieskajú o prázdnej špajzi, ale Naď ide vyšmariť 2 miliardy na vojenskú techniku. Presne takto sa správajú kolónie - nakupujú zbrane od USA a Američania potom kryjú miestnych diktátorov. Potrebujú naše územie na dve veci. Geopoliticky nás potrebujú, aby tadiaľto mohli smerovať tanky na Rusko.

Medicínsky sme sa stali laboratóriom pre ich očkovacie pokusy,“ vysvetľuje smerák, podľa ktorého nás koaliční politici zapredali a dostali za to odmenu. „Západ bude tíško prehliadať, ako sa tu láme ústava a lynčuje opozícia. Matovič a Lipšic dostali voľné ruky na gestapácke čistky. Akákoľvek snaha o spravodlivosť je v zárodku zahubená. Idú po Santusovej, idú po Zurianovi. Lebo odhalili mafiánske sprisahanie. A dajú dole aj Žilinku. Poslanec Baránik to povedal jasne. Žilinka neposlúcha, tak musí ísť. Dajú to na Kováčika? Či priamo na Lučanského?“ pýta sa kruto otvorene Blaha.

Blaha sľubuje: Keď sa vrátime do vlády, všetky svinstvá zrušíme a vrátime ľuďom slobodu
Naše pediatrické lekárske „kapacity“ sa celkom zbláznili. Kým vo svete hromadne odstupujú od očkovania detí, tie naše – naopak. Rozhodli sa, že na Slovensku začneme očkovať proti COVID-19 deti už od 5 rokov. Nie naše detičky, ale toto je už... Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Kým ich neodstavíme od moci, Slovensko bude americké laboratórium

„Ale čo čakáte? Heger je ich človek, vyštudoval v USA a pracoval pre americkú firmu v oblasti obrany. Lipšic je ich človek. To isté Naď aj Korčok. V USA študoval aj Lengvarský, pôsobil vo výbore NATO, bojoval s Američanmi v Iraku. Dnes verne slúži Pfizeru ako miestny Vakcinátor. Toto nie sú náhody, fakt nie,“ myslí si podpredseda Smeru-SD, ktorý vzápätí ukazuje na hlavu štátu.

„A na čele tohto celého majú blondínku z paláca. Intelektom nikdy nevynikala, no vždy oddane slúžila. Naliali do nej stopäťdesiat tisíc dolárov, aby ju tam dostali. Odvtedy len skúša garderóby a marí referendá. Dnes jej umelo dávajú medzinárodné ocenenia, z ktorých sa smeje celé Slovensko. Najnovšie ju vyznamenala nejaká mimovládka z Viedne, lebo madam, ktorá si v oblasti práva nedokázala napísať ani diplomovku, je vraj tou najlepšou slovenskou právničkou,“ konštatuje smerák na úkor prezidentky.



„Slovensko puká od smiechu. Čaputová je z intelektuálneho hľadiska zhruba tá istá liga ako Romana Tabak, jediný rozdiel je, že paničke pošepli, že sa v Tatrách nemá plieskať do chránených horských plies. Ale treba budiť slastný dojem, aká to je strašná právnická hviezda, úplný Perry Mason v sukni. Lebo poslúcha. A zrádza Slovensko,“ končí Ľuboš Blaha útok na hlavu štátu a na samý záver statusu dodáva: „Celé je to len špinavá hra. Majú tam svojich ľudí, ktorí zotročia Slovensko. A kým ich neodstavíme od moci, Slovensko bude americké laboratórium. Taká je žiaľ pravda.“

Blaha: Vzdelaní a múdri ľudia doma krútia hlavami, čo za úbožiaci tu dnes vládnu
Šéf OĽaNO, expremiér a v súčasnosti minister financií Igor Matovič sa už dlhší čas neobjavoval v diskusnej relácii žiadnej televízie. Stalo sa to až včera. A hneď si ho v statuse opäť doslova „vychutnal“ podpredseda Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik