Aj šatové mole uleteli zo skríň, v noci z centrály kiskovcov videli utekať i vrátničku,“ rehoce sa Blaha
08 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Podľa Ľuboša Blahu „žaludi“ sa rozpadávajú, čo mu slastne masíruje brucho. Definitívny rozpad strany Za ľudí po odchode Márie Kolíkovej a jej „krídla“ je už iba otázkou času. Podpredseda Smeru-SD má z toho, prirodzene, ozajstnú a nefalšovanú radosť.


„Vojna“ v strane Za ľudí medzi šéfkou Remišovovu a jej „poddanou“ Kolíkovou je teda zavŕšená. Ministerka spravodlivosti zaliezla pod ochranné krídla SaS, čaká sa už len na to, kam sa vyberie samotná Remišová. Možno ona zase nájde ochranu v OĽaNO, odkiaľ pred voľbami zdupkala. Ľuboš Blaha si v statuse dianie v Za ľudí opäť „vychutnal“ svojím typickým spôsobom.
Po prvýkrát v dejinách sa stane, že v nejakej strane neostane nikto, ale úplne nikto

„Zo Za ľudí odchádza frakcia Mauthausen. Blahoželáme. Bábkoherecká frakcia zatiaľ ostáva pevná - o jednom človeku,“ smeje sa z vývoja v malej koalične strana Ľuboš Blaha, podľa ktorého Kiskov projekt zanikol presne ako Kiska. Hanebne. Trápne. Intrigársky.

Blaha: Vzdelaní a múdri ľudia doma krútia hlavami, čo za úbožiaci tu dnes vládnu
Šéf OĽaNO, expremiér a v súčasnosti minister financií Igor Matovič sa už dlhší čas neobjavoval v diskusnej relácii žiadnej televízie. Stalo sa to až včera. A hneď si ho v statuse opäť doslova „vychutnal“ podpredseda Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Ukázali, že nemajú charakter, morálku ani štipku ohľaduplnosti. Smeje sa na nich celé Slovensko. Dve chýrne krásavice tu polroka dávali nechutné súboje v blate, vyškrabávali si tu oči, vrieskali po sebe ako kofy na trhu - a žalude spoločne vykopli na smetisko dejín,“ konštatuje svojím typickým blahovským humorom podpredseda Smeru-SD. „Nie že by za nimi niekto plakal. Krstný „otec zakladateľ“ Kiska to medzitým dáva na spisovateľa a vypisuje braky, lebo má komplex z toho, ako s ním Robert Fico vytrel podlahu,“ chváli Blaha svojho straníckeho šéfa.

„Bizarné je, že zo Za ľudí možno odíde aj sama predsedníčka Remišová. Do OĽaNO. Ktoré kedysi zradila. Takúto frašku by nenapísal ani spisovateľ Kiska,“ smeje sa Blaha a dodáva, že to bude prvýkrát v dejinách, kedy v strane neostane nikto, úplne nikto. „Aj šatové mole uleteli zo skríň, v noci z centrály kiskovcov videli utekať vrátničku,“ rehoce sa smerák na plné ústa. „Sulík si Kolíkovú zobral k sebe, čím len posilnil fašistický rozmer svojej strany. SaS už dávno nemá nič spoločné s nejakou liberálnou toleranciou,“ vysvetľuje Blaha.

Nedovoľme aby nás označovali za dobytok, čvargu, luzu a dezolátov. Odkážme im: „Zmiznite!“ burcuje Blaha (VIDEO)
Včerajší protest nespokojných ľudí v Košiciach mala „pod patronátom“ čiastočne aj strana Smer-SD. Niektorí jej členovia vystúpili s príhovormi, ktoré mali upútať na zlú a neschopnú vládu či na (ne)prezidentku Čaputovú. V tomto sa určite najviac... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Prehnití ste ako najväčší kompost v Európe a šírite okolo seba neznesiteľný smrad

„Cigániková pri očkovaní mangľuje slobodu asi ako Eva Braunová a jediná solidarita, ktorú kedy Sulík prejavil, bola s bankami a teplými rožkami. Zobrať si k sebe babu s charizmou bacharky z Mauthausenu, ktorá ešte aj po smrti cynicky kopala do pamiatky Milana Lučanského, to len potvrdzuje, že SaS je strana kompletných sociopatov,“ konštatuje podpredseda Smeru-SD.

„Viete, čo je na tom najlepšie? Rozhorieva sa nová vojna medzi Sulíkom a Matovičom. O kreslo ministra spravodlivosti,“ vidí Blaha nový konflikt v koalícii, pretože  Sulík toto kreslo svojim manévrom s Kolíkovou obsadil pre SaS. Podľa volebného výsledku má ale Sulík nárok na dvoch ministrov, a už teraz má troch.



„Štvrté ministerstvo pre SaS je mocensky prachsprostá lúpež. Matovič to vie a bude sa hádzať o zem. Do voodoo bábik Sulíka a Kolíkovej po nociach už celé mesiace pichá špendlíky - z tohto bude vnútrokoaličný kleš jesene,“ myslí si Blaha, podľa ktorého je úplnou peckou to, že najbohatšie ministerstvo, ktoré rozhoduje o miliardách z eurofondov, povedie babkoherečka, ktorá má za sebou stranu o jednej osobe.

Veronike. „Výsmech demokracii, výsmech ľuďom. Už to konečne rozpustite celé, blázni! Slovensko potrebuje stabilnú a profesionálnu vládu, nie vaše hádky a intrigárske hry. Prehnití ste ako najväčší kompost v Európe a šírite okolo seba neznesiteľný smrad. Slovensko už má vašich stupídnych telenoviel po krk,“ končí svoj opäť humorne kritický status Ľuboš Blaha.

Chystajú sa vraj ďalšie politické prestupy. Aký dres si oblečie Kolíková a čo bude s Remišovovu?
Prevracanie kabátov, respektíve zmena straníckeho trička nie je na Slovensku nič nové. Zmenili ho pred voľbami aj Veronika Remišová, ktorá dopomohla k rozpadu strany Za ľudí, teraz sa na odchod chystá jej stranícka rivalka Mária Kolíková, ktorá to... Čítať ďalej
07 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik