Fico položil hádanku a vyhlásil súťaž. Výhra nie je vzácna ale s komentármi sa aj tak roztrhlo vrece!  
05 | 09 | 2021 I Petra Demková

Robert Fico vie, ako rozprúdiť dianie na svojom profile na sociálnej sieti. V sobotu večer vyhlásil súťaž. A napriek tomu, že výhra nie je čosi vzácne, verejnosť sa ide potrhať s odpoveďami. A všetci si myslia, že to majú správne!


Za niekoľko hodín od zverejnenia príspevku – videa Roberta Fica sa na profile tohto politika nazbieralo skoro 900 komentárov a skoro 5000 „lajkov“. Drvivá väčšina komentujúcich si myslí, že našla správnu odpoveď na Ficove otázky. Ten sa pýtal na identitu tajomného právnika, zadávateľa a firmy.

Toto sú niektoré z odpovedí:

„Obvinený Haščák, jeho firma Penta platila za právne poradenstvo Lipšicovi astronomické peniaze. Čo si o tom myslím? Vôbec ma to neprekvapuje,“ myslí si Helena.

Pani Ľudmila napísala toto: „Obvinený Haščák, firma Penta a advokát, podľa mňa bez pochybností, Daniel Lipšic. Myslím si to preto, lebo pri zbavení viny Haščáka, Pčolinského a toho Kollára, naša úžasná vláda a ŠP vyskakuje len proti oslobodeniu Pčolinského. Haščák im neprekáža. A že bral advokát, podľa mňa Lipšic, peniaze za nič nerobenie má neprekvapuje, zrejme bol platený za niečo iné. Pekný večer.“

No a pán Milan ide mimo témy a napísal toto: „Je tu už kopec odpovedí, či správnych či nesprávnych, to už viete vy pán Fico. Ja si želám len jedno, vráťte sa na post premiéra Slovenskej republiky! Vaše vystupovanie pred médiami je príkladom pre každého z koalície! Vystupujete s chladnou hlavou a nič vás nerozhodí!“

Fico zverejnil tajomný dokument a vyhlásil súťaž. Ľudia začali okamžite tipovať
04 | 09 | 2021 | Peter Sulek