Fico zverejnil tajomný dokument a vyhlásil súťaž. Ľudia začali okamžite tipovať
04 | 09 | 2021 I Peter Sulek
Predseda Smeru Robert Fico v neskorých večerných hodinách na sociálnej sieti zverejnil oficiálne anonymizované rozhodnutie nešpecifikovaného štátneho orgánu. Vyzval ľudí, aby tipovali, o kom sa v dokumente hovorí.

Fico vo videu na sociálnej sieti číta z anonymizovaného dokumentu, podľa ktorého mal obvinený majiteľ  firmy poukázať na poradenské služby v oblasti trestného práva pre svoju spoločnosť. Tie mal poskytnúť neskúsený právnik, ktorý pred tým pôsobil v politike. Dokument hovorí o odmene pre tohto právnika vo výške 7 000 eur za mesiac bez DPH. Právnik však za prvý rok spolupráce nemal spoločnosti poskytnúť žiadne služby a v ďalšom období len v zanedbateľnom rozsahu, no aj napriek tomu zinkasoval viac ako 240-tisíc eur. Fico vyzval ľudí, aby tipovali, o kom sa v dokumente hovorí.

Celé video nájdete TU

Na Slovensko priniesol inštitút kajúcnika z Ameriky Daniel Lipšic, tvrdí Ándor Šándor
Slovensko sa premenilo na raj kajúcnikov. Všetci gauneri, ktorí páchali nejakú trestnú činnosť sa odrazu menia na holúbkov a udávajú svojich kumpánov. A keby len tých, oni si vymýšľajú príbehy aj na iných, len aby sa dostali sami von na slobodu, či... Čítať ďalej
03 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik