Otrasné: Afgánsky migrant znásilňoval dcéru 11 rokov. Vraj nevedel, že je to vo Francúzsku trestné
13 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

Migrant z Afganistanu obvinený zo znásilnenia svojej najstaršej dcéry povedal súdu, že si neuvedomuje, že sexuálne vzťahy s členmi rodiny sú vo Francúzsku nezákonné, informuje portál Breitbart.



Násilie každý deň

Dcéra, ktorá má v súčasnosti 24 rokov, pôvodne povedala polícii, že jej otec sa voči nej a jej rodine dopustil fyzického násilia a že žijú v atmosfére teroru. Počas procesu uviedla, že ju vlastný otec 11 rokov znásilňoval každý deň.

Francúzske noviny Le Republicain Lorrain informovali o výpovediach sestier obete. Tie uviedli, že videli svojho otca vstúpiť do izby obete znásilnenia a stráviť tam 20 až 30 minút. Na to odišiel v spodnej bielizni.

"Vždy som dúfala, že moja matka v noci vstane a prichytí ho," uviedla 24-ročná obeť. Jej matka, o ktorej sa hovorí, že má problémy so sluchom, uviedla, že roky s manželom nespala.

Peková: Covid je šmejd z laboratória, toľko mutácií nemá predchodcu v zvieracej mikrobiológii (VIDEO)
Koronavírus vznikol v laboratóriu, stojí si za svojím mikrobiologička Soňa Peková. Dospelí i deti podľa nej prišli počas pandémie o slobodu a nechali sa zblbnúť politickými faktormi. O očkovaní molekulárna genetička tvrdí, že vakcinácia proti... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Tibor Sipos

Ona to chcela

Po tom, čo hlavný sudca v prípade konfrontoval migranta so správou, ktorá opisovala sexuálne zneužívanie, muž pripustil, že s ňou mal aspoň raz sex. "Bola to ona, kto to chcel," povedal súdu a tvrdil: "Nevedel som, že vo Francúzsku je sex s dcérou podľa zákona trestný."

Pojednávanie sa začalo po tom, čo bol muž odsúdený za násilie voči matke a najmladšej dcére a bol odsúdený na 12 mesiacov väzenia, po ktorom nasleduje zákaz vstupu na francúzske územie na päť rokov. Prokuratúra medzitým nariadila nové vyšetrovanie obvinení zo znásilnenia najstaršej dcéry.

Jackie Chan: "Aj ja chcem byť komunistom"
Hongkonská legenda akčných filmov Jackie Chan chce uspokojiť svoju „túžbu“ vstúpiť do Komunistickej strany Číny (CPC) a "vyhrievať sa v jej veľkosti“, uvádza sa v nedeľnej správe čínskeho denníka Global Times. Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Diana Zaťková

Toto je afgánska kultúra?!

Námietka neznalosti zákona v prípade prichádza necelé dva týždne po tom, čo sa 30-ročný Afgánec, ktorý je súdený za prepadnutie 12-ročného chlapca,  pokúsil tvrdiť, že súd by mal zohľadniť jeho kultúru.

Advokát sa zmienil o afganskom zvyku „Bacha Bazi“, ktorý je formou pederastie, pri ktorej muži menia mladých chlapcov na sexuálnych otrokov. Súd odmietol obhajobu, uznal vinu Afgánca a vymeral mu 15 rokov väzenia.

Soul nariadil bizarné opatrenia proti Covidu: Zákaz rýchlej hudby a spomaliť bežecký pás!
13 | 07 | 2021 | Diana Zaťková