Ľubica Laššáková upozorňuje na arogantné praktiky: každý kto skritizuje Milanovú, má vážny problém!
25 | 05 | 2021 I Petra Demková

Bývalá ministerka kultúry priniesla zákulisné informácie. Ministerka Natália Milanová je vraj nedotknuteľná. Každý, kto si dovolí ju skritizovať, to vraj trpko oľutuje. Arogancia moci si to s ním vybaví. Z toho pramení údajne aj bohorovnosť Milanovej.  


„Ministerka kultúry neriadi rezort, ale zastrašuje a používa nefér spôsoby!“ upozorňuje na Facebooku bývalá ministerka kultúry, Ľubica Laššáková.
Milanovú máte chuť ľutovať

„Pri pohľade na zúfalosť ministerky kultúry ju máte chvíľu chuť aj ľutovať. Vo vláde nemajú jej návrhy podporu, pasívne sa pozerá ako sa hádajú o jej peniaze pre ľudí Sulík s Matovičom. Zjavne netušila, že ju niekto použil na zdeštruovanie štatútu Múzea SNP a rovnako aj pri výberovom konaní na generálneho riaditeľa Divadla Nová scéna,“ upozorňuje Laššáková.

Špinavé praktiky ministerky kultúry Milanovej: Pri výbere šéfa divadla konala protizákonne!
11 | 05 | 2021 | Tibor Sipos

Vždy si nosí „ochranku“, sama je neschopná

„Pri pohľade na jej odborne zle pripravené mediálne vystúpenia sa čudujem, že vlastne do médií aj chodí. Jej argumenty sú nepresvedčivé a zle pripravené. Na prvý pohľad to môže vyvolávať súcit a istú rezignáciu. Keď si však bližšie všimnete, do publicistických relácií chodí vždy so straníckou politickou ochrankou. Proti mne v TA3 mala po svojom boku spolustranníka, predsedu výboru pre kultúru, Kristiána Čekovského, čím sa snažili vytvoriť optickú a argumentačnú prevahu dvaja na jedného. Márne,“ vyťahuje na svetlo neznáme fakty bývalá ministerka kultúry.
Naď - bodyguard

„Podobne ministerka postupovala aj v debate o Múzeu SNP, kde si na pomoc proti riaditeľovi Múzea SNP, Stanislavovi Mičevovi, zobrala do relácie ťažký kaliber v podobe ministra obrany Naďa. Navyše, v kuloároch sa šíria informácie, že ktokoľvek sa hlasne ozve proti ministerke, je okamžite na čiernej listine, samozrejme, aj z toho vyplývajúcimi existenčnými rizikami,“ upozornila Ľubica Laššáková.
Neférový prístup Milanovej

„Výsledkom toho je, že Milanová svoju neistotu a nekompetentnosť skrýva za aroganciu moci a zjavne vytváranie si neférových pravidiel do verejných diskusií, kde musí mať personálnu prevahu. Nie, pani ministerka si ľútosť nezaslúži! Pretože hrá nefér a nekultúrnymi prostriedkami si vynucuje rešpekt. Tu niekde treba hľadať príčiny, prečo kultúrna obec mlčí a bojí sa ozvať,“ končí svoj príspevok členka strany Hlas.

Greksa odkazuje ministerke Milanovej: „Vypadnite okamžite z miesta. Vy ste sa na nás proste vysrali!“
Aj slovenská kultúra počas takzvanej pandémie ľudovo povedané „padá na hubu“. Ani Plán obnovy s pomocou kultúre vôbec nepočíta. Spevák Marián Greksa za to poriadne naložil ministerke kultúry Natálii Milanovej. Čítať ďalej
19 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik