MIMORIADNE: Ľudia protestovali proti Matovičovej vláde. Zasahovala polícia, viacerých zadržali (VIDEO)
20 | 02 | 2021 I Marek Molnár

V uliciach Bratislavy ľudia protestovali proti Matovičovej vláde, ktorá na nich poslala po zuby ozbrojených policajtov. Viacerých polícia zadržala, informuje portál Plus 1 deň.


Až 19 osôb bolo v sobotu prevezených na policajnú stanicu po tom, ako sa na Námestí Slobody konal protest proti vláde Igora Matoviča, informovalo bratislavské krajské policajné riaditeľstvo.



"Osemnásť osôb bolo predvedených za účelom podania vysvetlenia, jedna osoba bola predvedená z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu podnecovania. Policajti v súčasnosti vyhodnocujú prípadné protiprávne konanie osôb aj porušenie protipandemických opatrení," poznamenali policajti.

Na proteste sa zúčastnilo niekoľko desiatok ľudí, ktorí po uliciach kráčali so slovenskými vlajkami a spievali štátnu hymnu.

Kedy bude v lekárňach ivermektín na liečenie kovidu?
Minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO) takmer pred mesiacom rozhodol, že na Covid-19 je možné používať aj liek Ivermectin, ktorý sa zatiaľ na Slovensku kúpiť nedá. V Rakúsku ho kúpite za neuveriteľných 64 eur. Kedy bude dostupný na území SR?... Čítať ďalej
20 | 02 | 2021 | Marek Molnár