Slotov syn na testovanie nepôjde: Odmietam byť rukojemníkom šialenca
18 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Pavol Slota sa nepôjde dať testovať, pretože príkaz vlády obmedzuje jeho práva garantované ústavou a Deklaráciou základných práv a slobôd. Je pripravený obrátiť sa aj na súd pre ľudské práva, uvádza v statuse na Facebooku.

Syn bývalého dlhoročného predsedu SNS Jána Slotu tvrdí, že verí odborníkom, a preto považuje testovanie antigénovými testami za neúčinné. "Testovanie nepresnými testami neprinesie zlepšenie situácie na Slovensku, a teda ani jeho cieľom nie je," píše.

 

Doktor Marec: antigénové testy a navyše v mrazoch? - nezmyselný truc urazeného škôlkara!  
Známy lekár z Čadce, opäť raz zhrnul situáciu na Slovensku.. „Niektoré osobnosti Slovenska sa zapísali a zapíšu do análov, niektoré do kanálov a niektoré do análu,“ napísal hodnotil na svojom Facebooku doktor Jozef Marec. Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Petra Demková


 

Pavol Slota tvrdí, že odmieta byť rukojemníkom "šialenca, ktorý spôsobil smrť tisícok Slovákov a Sloveniek, kým vedie našu krajinu do záhuby".

"Celoplošné testovanie je len politickou agendou OĽaNO, ktoré cíti pád. Premiér si potrebuje umyť ruky nad spúšťou, ktorú tu so svojou nekompetentnou bandou papalášov zanechal a opäť to zaplatíme z našich daní, našou slobodou a rozkladom právneho štátu. Verím, že Slováci nie sú takí hlúpi, aby mu to zožrali a ja sa osobne pričiním o to, aby sa nezabudlo na zodpovedných za súčasnú situáciu!" burcuje Slota mladší.

Podľa jeho slov celé Slovensko sa stalo rukojemníkom Igora Matoviča a v novom kole celoplošného testovania Pavol Slota vidí záujem niekoho zarobiť na nákupe testov. "Skríning má za účel dokázať, že premiér mal pravdu, kým počas neho sa minie niekoľko miliónov testov, ktoré síce zachytia len sedem z desiatich infikovaných, ale o to viac testov treba nakúpiť. Myslím, že logiku za tým ďalej netreba hľadať," dodáva.

 

Harabin zverejnil manuál na odvolanie sa proti pokutám za nenosenie rúšok
Štefan Harabin ponúka odborný a jasný právny manuál na odvolanie sa proti rozhodnutiam regionálnych úradov verejného zdravotníctva pri ukladaní pokút za nenosenie rúšok, resp. za odmietnutie podrobiť sa testovaniu. Čítať ďalej
15 | 01 | 2021 | Petra Demková