Doktor Marec: antigénové testy a navyše v mrazoch? - nezmyselný truc urazeného škôlkara!  
16 | 01 | 2021 I Petra Demková

Známy lekár z Čadce, opäť raz zhrnul situáciu na Slovensku.. „Niektoré osobnosti Slovenska sa zapísali a zapíšu do análov, niektoré do kanálov a niektoré do análu,“ napísal hodnotil na svojom Facebooku doktor Jozef Marec.


„Plošné testovanie je skratka do epidemického pekla. Svojvoľné a tvrdošijné presadzovanie tejto nespoľahlivej techniky premiérom svedčí buď o absolútnom nechápaní reality v slovenskom zdravotníctve, alebo o absolútnej strate orientácie a bezradnosti v problémoch, ktoré mu dávno prerástli cez hlavu,“ vyhodnotil Matovičove kroky bývalý primár z Čadce.

Doktor Marec je zásadne za očkovanie, pre tých, čo nechcú, má tvrdý odkaz.
To, čo sa tam dnes deje, je pokrytectvo najhrubšieho zrna. Asi len máloktorému z tých, ktorý uráža a „hejtuje“ ľudí, čo sa chcú dať zaočkovať dochádza, že možno práve on je tu na svete a zdravý, nezmrzačený len vďaka tomu, že ho jeho mater dala... Čítať ďalej
30 | 12 | 2020 | Petra Demková


Svoju manažérsku neschopnosť , myslí si Marec, skrýva Matovič za útoky na Sulíka, robí z neho masového vraha, čo však už inteligentná časť slovenskej verejnosti začína vnímať naozaj ako dymovú clonu, odpútavacie divadlo od vecí, ktoré už idú samospádom. "Keby som bol na Sulíkovom mieste, tak mu vylepím takú facku, že by ho viacej nenašli,“ rázne reaguje lekár.

MUDr. Marec zhrnul aj dianie okolo celoplošného testovania. „

Už v jeseni sa ukázalo, zdôrazňuje lekár na dôchodku , že absolútne nepresné antigénové testy, navyše testované v nepriaznivých podmienkach a často nekvalifikovaným personálom narobili viacej škody ako osohu. Falošne negatívne testy, podľa neho, nechali pobiehať v komunite tisícky pozitívnych ľudí, ktorí mávali negatívnymi certifikátmi.

Podľa Marca nie je pravdepodobné, že by zaočkovaní mohli prenášať vírus. Vidí však problém v tom, ak sa majú PCR testami testovať zaočkovaní, mohli vykazovať pozitivitu.

Jozef Marec: za prudký nárast pozitívnych môže celoplošné testovanie
10 | 12 | 2020 | Petra Demková


„Najväčším zlyhaním toho duchaprázdneho darebáka z Trnavy je, že nedal cez leto vyškoliť 300-400 pracovníkov z radov nezamestnaných, brigádnikov, armády, ktorí by sa teraz zišli ako soľ. Lebo ak ma niečo frustruje a trápi je, dokedy vydržia. Zatiaľ čo Matovič, Sulík a spol. si hrajú tie svoje debilné hry, my máme najviac zomretých na svete na milión obyvateľov. Za to môže jednoznačne Matovič a Krajči,“ reaguje zostra primár.

„Premiér skúša, čo si ešte môže dovoliť. A vie že môže. Už si toho dovolil veľa a všetko mu prešlo. ...Ten nápad na antigénové testy a navyše v mrazoch, to je len nezmyselný truc urazeného škôlkara. Psov nie, ale ľudí áno? Tak vám poviem - niektoré osobnosti Slovenska sa zapísali a zapíšu do análov. Niektoré do kanálov a niektoré do análu. C je správne,“ uzatvára bez servítky Jozef Marec.

Doktor Marec o testovaní: Zneužitie právomocí s nulovou hodnotou
Primár detského oddelenia Kysuckej nemocnice v Čadci porovnal informácie zo špecializovaného medicínskeho časopisu o správnom spôsobe laboratórnej praxe, s tým, ako sa na Slovensku vykonalo celoplošné testovanie. Výsledky porovnania sú... Čítať ďalej
06 | 12 | 2020 | Petra Demková